Praktický lékař - stomatolog
Klicperova 5, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař - stomatolog Preventivní prohlídka

Nejlepší zubař/ka, jakou jsem měl. Vše předem vysvětlí, popíše co se bude dít a proč, velice citlivý přístup k pacientovi. Pokud bude brát nové klienty, doporučuji. František S.

Velmi příjemná paní po osobní stránce, návštěva je vždy příjemná. Po odborné stránce nemám s kým srovnávat. Dětská lékařka mi kdysi zubní péči natolik zošklivila, že jsem se stomatologům 10 let vyhýbal a pak se naštěstí dostal k paní Pavlíkové, která je tedy můj první zubní lékař a rozhodně nechci měnit. Při prvních návštěvách měla hodně práce "dát mě dohromady", při následných prevencích vše pečlivě kontroluje, vysvětlí, poradí, tu a tam opraví drobný kazík, takže velké problémy již nenastávají. Pro mě to znamená, že zuby nebolí, jsou v pořádku a nevypadá to, že by se to mělo v brzku změnit. Obecně chápu, proč lidem vadí zubaři ale to není můj případ - já se na setkání vždycky těším. V.Kafka

Q

Jsem pacientkou u mudr.Pavlikove uz 10 let a je nejlepsi.Jeji pristup,postup a pece pred vysetrenim ci zakrokem je perfektni a velmi peclivy.Nemenila bych i kdyz me obcas musi treba jen vrtat:-))))))

naprostá spokojenost, především s přístupem doktorky k pacientům. mluví, vysvětluje, uklidňuje. nikdy jsem neměl lepší zubní lékařku!

Výborná doktorka, pečlivá, vše vysvětlí, nabídne možná řešení, mohu jenom doporučit :-)

Fantastická paní zubařka. Obrovská profesionálka s velmi lidským a citlivým přístupem. Boří mýty o panických úzkostech ze zubařských zákroku.

Nespokojenost s péčí a přístupem.

Kvalifikovany stomatolog s citlivym pristupem k pacientovi. Ochotně zodpoví všechny dotazy.Vždycky jsem měla ze zubařů strach, ale od té doby, co jsem u paní doktorky, chodím pravidelně a bez obav. Doporučuji.

Velmi dobrá, ochotná a milá.

Výborná paní zubařka... zatím jsem neměl lepší a že jsem jich se svými zuby už navštěvoval dost... Milá, velmi pečlivá a komunikativní...