paní doktorka je svědomitá, důkladně se stará, porovnává s minulými návštěvami, spolu se sestřičkou ochotně vysvětlují... je to skoro radost, tady vím, že jsem v dobrých rukou. chodíme sem celá rodina a spokojení jsou všichni. děkuji!
dmatouskova8
Velká spokojenost, Příjemná paní doktorka i sestřička. Výborné ošetření, každý zákrok paní doktorka vysvětlí.
Michal AUGUSTIN
Ze zubařů jsem měl vždycky hrůzu, až MUDr. Palánová to svým přístupem, znalostmi a zkušenostmi změnila a to do té míry, že už jsme u ní zaregistrovaní celá rodina.
Dáša
K hodnocení ze 14. listopadu 2010 - asi jste nezažil(a) čekání u jiných zubařů, kde jsou čekací doby stejné nebo delší a výsledek podstatně horší, v této čekárně si ráda počkám, Novotná D
Vanková
Je to nejlepší zubařka a odbornice na svém místě.Vždy ochotně pomůže.
Jsme spokojeni celá rodina
Bohužel nemohu s těmito názory souhlasit. I přesto, že je člověk objednaný čeká další dvě hodiny, paní doktorka je pomalá a že by byla kdoví jak pečlivá také říci nemohu
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená. Je velmi pečlivá, důsledná a na každém pacientovi bez rozdílu ji záleží. Mám problémové zuby, vše mi dala po jednom lékaři do pořádku. Vše vysvětlí a každý dotaz ohledně léčby podrobně pacientovi zodpoví.
Vřele doporučuji.
Bělohlávková
pani doktorka je nejlepsi z hb,udela vse jen aby zub zachranila,a klidne to dela i dve hodiny jen aby to bylo peclive a spravne...sestricka taky super!!!!moc chvalim
Roman V.
velmi milá a příjemná a hlavně svědomitá paní dotorka. Včetně sestřičky, která příjemně dotváří atmosféru celé ordinace
za sebe i další děkuji za její práci