MUDr. Helena Nováková

Pediatr Více

Dolní Břežany 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Poliklinika Dolní Břežany • Jiný

S paní doktorkou i sestřičkou jsme maximálně spokojeni. Obě laskavé profesionálky na svém místě. S čímkoliv jsou ochotné pomoci, konzultovat po telefonu, poradit a vyléčit moderními způsoby a rozumným přístupem. Velmi epatický pediatr jak má být. Děkujeme

Umístění: Poliklinika Dolní Břežany

Navsteva u pani doktorky je vzdy prijemnou zalezitosti. O pediatrech plati, ze jsou - vzhledem k praci s detmi - vetsinou mili a ochotni, ale co se tyce pani doktorky Novakove je to ucineny andel. Ve spolupraci skvele sestricky odvadi perfektni praci, jsou prijemne, ochotne a napomocne. V kazde situaci vystrasenou maminku uklidni. Duveruji ji a jsem rada, ze chodime prave k ni.

Paní doktorka je fantastická a sestřička to samé (poradí, vysvětlí i několikrát za sebou :-), pomohou, pošlou ke specialistovi)!!! Krásná ordinace, příjemné prostředí čekárny. Mohu maminkám jen doporučit.

Naprosto nejlepší lékařka a sestřička taky na 1*. Hrozně ochotné a i když toho maji určitě hodně, tak i přes to dokážou poradit, pomoct. Obě jsou naprosto užané!! Doporučuji !! Štěpánka Kratochvílová

Pani doktorka i sestřička jsou velice milé, vstřícné, prostě profesionálky na svém místě! vřele doporučuji! vzaly mi telefon půl hodiny po prac. době a ještě na mne a mojí dceru počkaly (měla vys. teplotu). MOC JIM TOUTO CESTOU DĚKUJI A VŘELE MAMINKÁM DOPORUČUJI!
iva

Chodíme k paní doktorce s ročním dítětem, jsme velice spokojení. Má dobrý přístup a hodně milou sestřičku. Přijdete-li v objednanou dobu, jste v rozmezí čtvrt hodiny opravdu odbavení. Jen tak dál.... :)))

Chodím k paní doktorce s dvojčátky Kristýnkou a Eliškou a jsme moc spokojení. Vždycky poradí a nebojí se poslat ke specialistovi. Má skvělou milou sestřičku.

Oceňuji u paní doktorky i sestřičky vřelý přístup k dětem,profesionalitu i celkovou atmosféru v ordinaci,ochotu vždy poradit i po telefonu.

S paní doktorkou jsem velice spokojená. Je příjemná, ochotná a vždy nám velmi dobře poradila. Od ostatních maminek slyším také jen spokojenost.