Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Klára P.
Na lékařském přístupu není co vytknout ovšem celkový dojem z jednání v ordinaci naprosto přehlušilo dvouhodinové čekání v čekárně a to i v případě kdy jste objednaní na určitou hodinu. Moje vyšetření trvalo cca 3 min. a čekala jsem dvě hodiny než jsem se vůbec do ordinace dostala. Pokud by zlepšili objednávací systém a hlavně tento systém sestry při vyvolání pacientů dodržovaly ráda se tam opět vrátím. Ovšem dříve mě zde nikdo neuvidí
Dnes jsem ze synem byla u paní doktorky poprvé a mohu potvrdit, to co je tu napsané, měla zájem o tom co mému synovi je, napsala léky a ještě nás poslala raději k praktické doktorce, že se jí něco nezdá a měla pravdu. Přd tím jsme chodili k jinému doktoru a ten se choval úplně jinak, přišlo mi, že jsme tam překáželi, byl hodně nálodový. Kdyby byli všichni jako tato paní doktorka, tak by to bylo skvělé.
nejlepší
Výborná lékařka.Jsem s ní maximálně spokojena.Milá,ochotná a vstřícná.
M.Ježková
Velmi milá a precizní paní doktorka, po letech první ORL lékařka, která mi pomohla s komplikovaným zánětem dutin a ztrátou čichu. Nic nezanedbá, řeší a léčí příčinu, není ten typ, který pouze vypisuje recepty a utrácí vaše peníze. Opravdu doporučuji.