MUDr. Helena Lehmannová

Praktický lékař Více

Praktický lékař pro dospělé
Tenisová 981, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Paní doktorka je fajn a i sestricka i kdyz je nekdy trochu raznejsi svoji praci delaji dobre az na to dlouhe cekani v cekarne i po telefonickem objednani to cekani trvalo cely den a na radu sem se nakonec ani nedostala i kdyz jsem si vcas zavolala a objednala se...pry prijdte si zitra rano...rekla bych ze malinko podcenuji situaci co se tyka poctu pacientu v cekarne. jinak pece vyborna

Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Velmi spolehlivá paní doktorka se kterou mohu řešit veškeré problémy a nemoci otevřeně. Navštěvuji paní doktorku přes 20 let.

R
Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Paní doktorka je sice příjemná,ale o vše si musíte říci ,pravence též bez požádání nedělá,lékaře nedoporučí,dlouhé čekání v čekárně i 2 hodiny,pro onkologického pacienta dost nevdodné,sestra nepříjemná

F

Výborná, chápající, vstřícná a obětavá doktorka. Vždy řešila a vyřešila každý můj problém. Doporučila mi i vždy dobrého specialistu.

Uz nekolik let jsem v dobrych rukou pani doktorky. A to sme resili spolu zanety kloubu, malarie a radu dalsich komplikaci, je to profik a na svem miste, dekuji.

Pani doktorka i sestricka jsou super, vzdy ochotne a vstricne. Fronty v cekarnach jsou dle meho nazoru u kazdeho dobreho praktickeho lekare. Dvorak Ivo

Jsem rád, že jsem si dal odvahu a odešel od pí doktorky, je sice moc milá a hodná a když se něco přihodí tak je " S vámi", ale to vám moc nepomůže. Preventivní vyšetření nedělá,pokud si o něj výslovně a důrazně neřeknete.
A pokud vám nic moc není, tak je skvělá lékařka.Bohužel!!!!
jan mokrý

Paní doktorka sama o sobě je milá,hodná a vstřícná.Nic nepodceňuje..

Nicméně extrémně dlouhé čekací doby v čekárně..Přišel jsem do čekárny se 40-tkou horečky jakou 3 mezitím sestra brala nově příchozí lidi,kteří si šli "jen napsat léky" a jedno napsání léku trvalo 10min než dotyčný vyšel ven..
Takže jsem ve finále jsem v čekárně byl skoro dvě hodiny.
Sestře jsem se připomínal,že jsem tu přišel jako třetí a je mi špatně a nic, odpověď byla:počkejte si..

Doktorka mě viděla a řekla: ježišmarjá, vy máte horečku!proč jste si neřekl abyste šel dřív??

velmi dobra a zkusena lekarka.

Dobrá diagnostika, ale hlavně velkým plus paní doktorky je VÝBORNÝ PŘÍSTUP K PACIENTŮM. Paní doktorka je vždy příjemná, milá a komunikativní.
Je tu ale i druhá strana mince, kdy je téměř vždy ČEKÁRNA NACPANÁ K PRASKNUTÍ. Pořadí v jakém si volají pacienty je při nejmenším sporné. ZBYTEČNĚ DLOUHÁ ČEKACÍ DOBA. Jakmile přijdete na řadu, jste většinou do patnáci minut venku.