Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Jarka
Erudovaná, pečlivá a empatická lékařka. Svým laskavým přístupem odbourává bariery u všech pacientů. Kéž by bylo víc takových lékařů. J.P.
zima77@seznam.cz
Paní doktorka mi ani nepomohla, ale ani neuškodila. Mladému muži bych ji rozhodně nedoporučoval, raději běžte za psychiatrem a nejlépe stejně a nebo podobně starým, jako jste vy!
Kranlová
Paní doktorka je velice příjemná,pečlivá a bezvadný čovíček. Přeji krásný den.
Ondra
Velmi dobrá doktorka, citlivá, netlačí na člověka, nepodsouvá mu myšlenky, zároveň ale je vidět, že nad problémem přemýšlí a snaží se vytvořit co nejúčinější způsob, jak na člověka pozitivně a konstruktivně působit.
Je výborná, doporučuji!
Paní doktorka Kuželková mi moc pomohla a jsem jí moc vděčná. Je hodná a dokáže pomoct.
Taťána Nováková
Mně paní doktorka velice pomohla. Odbornice na svém méstě.
Jako lékařka - nejlepší.
Pomohla mi z mnoha krizových situací,je vstřícná a moc hodná.
Kdykoliv k ní jdu na pohovor,dokonce se moc těším.
Působí na mne velice pozitivně.
Jaroslava
Přemluvila mne na detox,kvůli paní doktorce abstinuji,i když jsem se následovně u ní neléčila z toho pití,byly tam i jiné věci taky,ale pak jsem již jen docházela na pohovory po komunitní léčbě.Má hluboké znalosti.
Děkuju. Annïčka D.
Ty bláho,já zírám,ten chlápek je fakt dílo,moje mamka měla taky schízu,taky brala Risperdil.Jako by
doktorka nevěděla,že s rozjetou schízou nic moc nenadělá,ona ještě s ním chce mluvit,no asi to nějak chápe.Moje máma taky brala prášky,před tím s ní nebylo k vydržení,fakt ne,už jsem byla úplně hotová,te\´d bere nějakej
Zoleftilnebo \haleftil a je to zase moje zlatá máma.A díky paní doktorce Kuželkový.
Máťa D.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze