Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Instruktáž domácí dentální hygieny
Praha
Soukromá ordinace
Těším se na návštěvu.
Profesionalita, podrobné vysvětlení a přátelska atmosfera. Doporucuju.
V.B.
Profesionální přístup, nemám připomínek. Čekárna s klimatizací, žádné čekání, samotná hygiena bez problému.
Eliška
Velmi sympatická dentální hygienistka, vše podrobně vysvětlí, ukáže a doporučí postupné malé změny ke zlepšení. Za sebe určitě velmi doporučuji! :)
Klára Z
Dentální hygienu u slečny Kykalové mohu jen a jen doporučit. Ošetření provedla velmi precizně, citlivě a v průběhu zjišťovala, zda je vše v pořádku. Rovněž mi názorně ukázala správnou techniku čištění a s ochotou zodpověděla všechny mé dotazy - a že jich bylo :) moc ráda ji navštívím i příště!
T. B.
Zuby vyčištěny a ještě jsem dostala velmi názorný tip, jak lépe čistit svépomocí
Adéla Elterleinová
K paní Helence Kykalové chodíme s partnerem už od r. 2018 a vždy jsme spokojeni. Podrobně mi vysvětlila čištění zubů, když jsem nosila fixní rovnátka a zajišťuje nám i domácí bělení. Vždy provede pečlivé vyšetření stavu dásní, odstraní manuálně zubní kámen a pomocí air-flow i pigmentové skvrnky. Partnerovi pomohla při zánětu dásní a naučila ho správnou techniku čištění.
Vždy ochotně vysvětlí, jaké úkony bude dělat a proč. Respektuje naše přání a požadavky. Je milá a empatická. Určitě vřele doporučuji dentální hygienu u Heleny Kykalové.
Petra
Sympatická, zkušená, ochotná pomoci, poradit, vše vysvětlí podrobně, případné otázky zodpoví
Pavla H.
S paní Helenou Kykalovou jsem byla velice spokojená. Je milá, ochotná, profesionální a snaží se pacientům vyjít vstříc :-)
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze