Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
V.Dr. Prachatice.
Jsem více jak 20 let jejím " pacoušem " ji vděčím za včasné rozpoznání a léčení mé nemoci a sundání z lopaty hrobaře. a zajištění plnohodnotného života i to že jsem mohl vykonávat fyzicky náročnou práci profi. hasiče až do svého důchodu. děkuji - děkuji .
V.Hůrský
Paní doktorka Krejčová je skutečný odborník, ke mně vždy ochotná a vlídná. Naprosto nesouhlasím s negativním hodnocením, jež jsem si výše přečetl. Stejně tak ochota a vlídnost je u sestry Pintrové. Jsou skutečně sehraný tým. Jezdím k nim už šest let a nesetkal jsem se s problémem. Léčba je skutečně efektivní.
M K
S paní doktorkou Krejčovou potažmo sestřičkou máme jen a jen výborné zkušenosti. Děkujeme !!!!
Jan Netolice
Paní doktorka Krejčová i setra paní Pintrová jsou bezkonkurenční profesionální tým, vždy ochotně posloužit svým pacientům.Naprostá spokojenost.Děkujiza jejich přístup k pacientům.
Marie
je nejlepší kardiolog
Hanka Č
Jezdila jse před několika lety na kardio ambulanci do českobudějovické nemocnice, pro nevyhovující přístup k pacientům jsem přešla k MUDr. Krejčové.Je to člověk na svém místě, jen víc takových.
Marie B.
Nemohu souhlasit s předcházejícími názory, neboť paní doktorka Krejčová je pro mně jeden z nejlepších kardiologů a její odbornost a péče o pacienty je skoro vyjímečná.
Mluvím ze zkušenosti a její vždy zaplněná čekárna potvrzuje moje slova. Lékař který nic neumí nemá zaplněný objednací kallendář 3 měsíce dopředu.
Kéž bychom měli více takových lékařů. Marie
Ludmila
S MUDr Krejčovou mám dobré zkušenosti, vždy je ke mně i ostatním členům rodiny velmi vstřícná, slušná a trpělivá. Velmi dobrý lékař.