HM medic s.r.o.
Hostinského 1536/7, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: HM medic s.r.o. Jiný

Skvělá praktická doktorka i sestřička, vždy mi pomohla, nikdy nic nepodcenila, v ordinaci jsou milí, slušný, vše vysvětlí, jsem velmi spokojen a mohu pouze doporučit

Umístění: HM medic s.r.o. Jiný

Skvělá paní doktorka, která má opravdu zájem o pacienta, nic nepodceňuje, nepředepíše ATB ve dveřích, aby se pacienta zbavila, ale nejprve vyšetří, aby vybrala ta nejvhodnější. Vždy mile, příjemně a s úsměvem (stejně tak i sestřička). Přejít k ní bylo skvělé rozhodnutí!

Umístění: HM medic s.r.o. Jiný

Skvělá doktorka. Empatická. Jsem ráda, že sem ji našla a mohu k ní docházet. Nikdy není žádný problém s jakoukoliv konzultací ať už osobně, tak po telefonu. Recept mi byla kolikrát schopna poslat po tel. komunikaci do sms, což je pro mne velké plus.

Umístění: HM medic s.r.o. Jiný

Skvělá paní Doktorka a sestřička. Snaží se vždy najít řešení a nic neopomenout. Několikrát jsem díky nim šel na preventivní vyšetření "pro jistotu". Na pacientech jim opravdu záleží. Do puntíku dodržují nařízení a paragrafy. U různých potvrzení vás opravdu vyšetří a posoudí způsobilost, ne že jen shrábnou peníze za razítko.

Z
Umístění: HM medic s.r.o. Předoperační vyšetření

Pani dr.mi nechtěla udělat ekg, které jsem nutně potřebovala kvůli operaci, jediné co jsem slyšela,tak že podle paragrafu mi to neudělá, přitom dr z nemocnice říkal, že je to její povinnost.Okamzite od paní dr.odchazim a hned jsem našla jiného dr, který mi to bez problémů udělá.

Umístění: HM medic s.r.o.

Zatiaľ asi najlepšia praktická lekárka akú som zažila. Nič nepodcení, pošle k odborníkovi, keď treba, doporučí kam (a zatiaľ len dobré skúsenosti). Nevnucuje lieky, ktoré nechcem. Sestrička tiež príjemná.
Vždy na telefóne, na mejle, vždy s dobrou náladou. Mejlom rozposiela info o tom, keď nebude v ordinácii a kto ju zastupuje. Nikdy dlho nečakám a ordinácia je čistá.

Paní doktorku Korčekovou si nemohu vynachválit. Odborný přístup, zájem o pacienta, maximální vyhovění, otevřenost, prázdná čekárna, empatie a srdce. Jsem rád, že jsem přešel a doporučuji ostatním.

Oceňuji zejména profesionální přístup a také to, že paní doktorka v žádném případě nepodceňuje vyšetření - aby měla jistotu,poslala mě hned na několik testů zároveň, aby měla 100% jistotu, jaká onemocnění vyloučit. Určitě doporučuji.