Hledejte v názorech
Neznám lepší stomatologickou ambulanci. Paní doktorka spolu se synem jsou prostě jedničkas. Oba erudovaní, příjemní, milí, ohleduplní.
Vždy jsem velmi spokojená. Rychlá a odborná práce v příjemném prostředí.
Mohu jen doporučit.
Výborná péče,a perfektní přístup!!!
Paní MUDr. Koláčková je vynikající odbornice, vždy přívětivá, milá a obětavá, stejně tak jako její syn Michal. Jejich přístup k pacientům a špičkově vybavené pracoviště zajistí pacientům to nejlepší. Jsem ráda, že mohu být jejich pacientkou. Dík. A.P.
Jolana Staňková
Profesionální přístup a příjemné prostředí. Vřele doporučuji.
...
Novotný Jan
prostředí,přístup,profesionalita,nyní v novém kulurní prostředí,profesionální
a vrcholně lidský přístup,úsměv je samozřejmostí u celého personálu i když jsem velmi nepořádný pacient
Piknová
Profesionální přístup k pacientům.
Vždy mile naladěni paní doktorka i její syn.
Pěkné prostředí v ordinaci i čekárně.
Ještě jednou bych chtěla poděkovat paní doktorce
za včerejší ranní /ne malé/ ošetření.
Přeji pěkný den
Piknová
Michal, Přerov
Chodíme s maželkou i synem do jejich ordinace už několik let. Nejprve k paní doktorce, nyní jsme v péči jejího syna. Naprostá spokojenost, lidský přístup, v případě vyšší bolestivosti zákroku předem upozorní, nabídnou anestezii. Asi před dvěma lety jsem měl zánět, chodil jsme k nim denně, přednostní ošetření, dokonce kvůli mě šli oba do ordinace i v sobotu a neděli (léčení si to vyžadovalo) a to bez jakýchkoliv příplatků. Příjemné prostředí, milé zacházení od doktorů i setřiček. U nich konečně chodím na prohlídky pravidelně :-)
Dana Cerna, Prerov
Pani doktorka i jeji syn jsou prosto uzasni. Chodim k nim s manzelem i s detmi a jejich pece je naprosto dokonala. Nemohla bych si vzpomenout ani na jednu jedinou pripominku k jejich praci... Kdyby bylo vice takovych stomatologu, bylo by to skvele. Dana Cerna