Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
brezinakk
Profesionální přístup, výtečné jednání, dodržení času objednání. Mohu jen doporučit a d í k y !!!
březina karel
Rokosová Dagmar
je to profesionální přístup jak ze strany paní doktorky i sestřičky vřele můžu doporučit mám osobní zkušenost, vždy umí poradit a příjemně pohladit po duši děkujeme
Myslí jí to. Pro kožního lékaře k nezaplacení!
Děkuji za vstřícné jednání, za ochotu spolupracovat s pacientem, též děkuji sestřičkám z uvedeného odddělení za profesionální jednání - díky, kb
Dekojová Olga
Paní doktorka velmi pomohla mé nevěstě, kdy okamžitě po zjištění kožního onemocnění informovala o možnostech řešení a vše dopadlo dobře. A já osobně mám dobré zkušenosti i s těmi otravnými bradavicemi. Čekání mi přijde přiměřené, sama vím jak je důleité vyslechnout pacienta a tak jsem ráda, že u paní doktorky nemám pocit běžícího pásu. No a že je trochu ostřejší, proč ne, každý jsme nějaký, já její jednání přijímám a když jsem nemocná ráda jí vždy vyhledám a jdu k ní na vyšetření.
Velice hodná paní doktorka a i sestříčká je výborná... Umí vyléčit a pomoct, všem doporučuji...
vděčna pacientaka Věra B.
pani doktorka je velmi mila a prijemna,stale se vzdelava a snaži se vzdy
udelat maximum.je zde i vyborna spoluprace s jeji sestrou,ktera vše organizuje a zabezpečuje.Mohu tento tym jen vřele dporučit!!!
Valerie
vstřícný přístup, evidentní snaha pomoci a najít řešení, úspěchy v léčení akné, profesionální vystupování, doktorka vynikající, příjemná sestřička, horší je to s nemocničním prostředím.
Eva
Vstřícný přístup, odbornost. Vřele doporučuji.
Martin
Dobrá dermatoložka a sousedka
47 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěl bych se poradit. Přibližně rok mám na levém lýtku krecocou zilu, trochu take na levem stehnu z vnitřní strany. Celou dobu mám pocit, jakoby mi v noze tepalo nebo neustále něco pulzovalo (tep?). Mam hodne viditelné zily na nohach i rukách a zda se mi, ze poslední dobou jsou cim dal viditelnejsi a rozsiruji se. Pulzovani zacalo i na pravé noze, kde se křečové zily také jiz tvoří a presunulo se do chodidla. Když stojím nebo sedím, po relativně krátké době mám pocit, že se mi v noze hromadí krev. Našel jsem si, ze budu mit problém s zilni nedostatecnosti, ze krev se špatně vrací proti gravitaci. Stejně tak když mam dlouho ruce svěšené, hromadí se mi krev v žilách na rukou a není mi to příjemné. Lze to nějak řešit? Jsem aktivní, chodím na procházky, jezdím na kole, zdravý životní styl, nekouřím, v poslední době jsem nezměnil nějaký návyk. Bude mi za měsíc 30 let. Děkuji za názor.
Objednejte se k svému praktickému lékaři.
na paži se mi cca před rokem udělala taková tmavá "piha", má rozpité okraje a na dotyk cítím, že je uvnitř taková malá měkčí bulka. Tmavý útvar (cca 5- 6 mm) s bulkou uvnitř. Mohu se zeptat, co to je za útvar a zda-li je nebezpečný? Měla bych to nějak řešit?
Děkuji
Spíš by to mohl být hemangiom. Na vyšetření se ale objednejte.