Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Miroslav Holeček
Díky maximálně profesionálnímu přístupu a zajištění nejlepší specialistů v ČR na microchirurgii oka, problémy se záněty, a nitro očním tlakem, vděčím paní doktorce za záchranu oka. Za 50 let života jsem úžasnejší přístup ve zdravotnictví nezažil.
kaja94
Pani dr je arogantni s detmi to vubec neumi moje mala z ni mepa strach a uz k ni nechtela ted mame jineho lekare a super pristup kdyz nekteri dr na to nemaji tak nevim proc to delaji ,sestricka byla uzasna obdivuji jak sni vydrzi
Jana Mikhailova
Bohužel je arogantní, reaguje agresivně na každý dotaz. Já jsem cizinka, možná reaguje takhle jenom na cizince a považuje jich za mentálně postižené, přede mnou byl starší pán Čech a mluvila s ním úplně jinak. Možná tady jde o symptomy profesionálního vyhoření. Ale bylo mně velmi nepříjemné, když takhle se mnou jednala a chovala se jako by já byla pro ní největší otrava. Sestřička v ordinaci je skvělá, když paní doktorka na můj dotaz začala se na mně prostě řvát, přišla a pokusila se mi na můj dotaz mi dát odpověd´a v klidu mi všechno vysvětlit i když to nebylo v její kompetencí. Nepochybují o tom, že je dobrým specialistou ve své oblasti, ale komunikace s pacientem je na velmi nízké úrovní. Zvláště nedoporučují cizincům.
Libuše K.
S paní doktorkou mám tu nejlepší zkušenost. Milý, lidský přístup a profesionální péče. Paní doktorce vděčím za to, že po dlouhé době opět dobře vidím na obě oči. Jsem velice spokojená. J.Hilbertová
Jana Strnadová
S paní doktorkou mám bohužel velmi špatnou zkušenost, nepatřím k lidem kteří veškeré zdravotní problémy připisují k neschopnosti lékaře a zároveň nepatřím k lidem , kteří by si někde veřejně stěžovali ale v této situaci mi to nedalo. Moje maminka chodí k paní doktorce už léta s glaukomem, v posledních měsících se jí zrak začal rapidně zhoršovat a několik návštěv u paní doktorky se jí snažila svoje obtíže vysvětlit a najít nějaké řešení. Paní doktorka ji předepsala několikery brýle se kterými maminka stejně neviděla a dál se s ní o tom odmítla bavit, aniž by jí cokoli vysvětlila. V Sokolovské nemocnici byla nakonec mamince diagnostikována makulární degenerace, nemoc kterou trpí i moje babička a je dědičná. Moje maminka měla na tuto nemoc od začátku podezření a několikrát se o tom paní doktorce zmínila, ta ji ovšem nebrala na vědomí. Kdyby ji byla tato nemoc diagnostikována hned mohla mamince zachránit zrak, bohužel dnes už je pozdě a maminka na jedno oko prakticky nevidí. Celá tato situace mě velmi mrzí a proto jsem se rozhodla podělit o tuto zkušenost zde.
Lékařka má špatný přístup k pacientovi. Nic nevysvětlí a na konkrétní dotazy neodpoví.Tím přenáší stres na pacienta. Už k ní nepůjdu.
Výborná očařka, milá a vtipná žena.
Po návštěvě paní "Doktorky" jsem se utvrdila, že k ní už nikdy víc.... Poté co mi seškrabávala zánět z oka a já jsem se hýbla, mi řekla, že mi to klidně oko vypíchne, a že je jí to , že je pojištěná! Šílenost NIKDY VÍC!
Váš účet byl odstraněn
Milá a příjemná oční lékařka. Léči již léta moji maminku a já k ní občas zajdu na kontrolu a recept na nové brýle. Spokojenost, mohu doporučit.
Skvělá , perfektní. ohleduplná, nezištná. Tak skvělý přístup k pacientovi jako od paní Mudr Heleny Huškové jsem nikdy nezažil. Díky ní opět vidím na obě oči.
Holeček