Oční ordinace
Sokolská 37, Praha

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

MUDr. mi předepsala brýle o třičtvrtě dioptrie silnější (2x jsem si nechala přeměřit jinde). Když jsem jí toto sdělila byla nepříjemná a neuznala svou chybu. Ano, zmýlit se může každý, naštěstí toto není chyba fatální, ale když nemá pravdu, je úžasné uznat, že se mýlí, což se nestalo. Možná je milá, ale s Vaším názorem vůbec nepočítá, sice si ho můžete říct, ale to je taky všechno. Takže za mne NE, neboť pořízení brýlí není levná záležitost a tato MUDr. nemá snahu svoje pochybení nijak řešit.

Z

Velmi milá,pečlivá a starostlivá paní doktorka.Sestřička také velice milá

Má velmi profesionální přístup, umí vyléčit a současně je velmi empatická. Kéž by takových lékařů bylo více. Ordinace má výborné vybavení.

Jediná lékařka asi z deseti, která mi pomohla, jiní mě odbývali alergií, kterou nemám a dobře to věděli.

Moc příjemná paní doktorka, empatická.

Velmi doporučuji, příjemná, vstřícná paní doktorka. Byla jsem moc spokojená.

Pečlivá, pozorná, citlivá

Velmi příjemná, pečlivá lékařka. Důvěryhodná. Prostředí čekárny je sice nepěkné a ordinace též nepatří mezi ty pěkné, ale má zde veškeré moderní vybavení.

Výborná a hlavně pečlivá lékařka

Opravdu výborná lékařka.