Dagmar Šedová
Připojuji se - a velmi ráda ke kladným hodnocením paní doktorky, se vším zde již zmíněným mohu jen spouhlasit!! I syn (6 let) díky jejímu citlivému přístupu pochopil, že obavy nejsou na místě. Jediné s čím mám problém je, že mám-li plnou pusu nástrojů, tak se moc nemůžu smát,či cokoliv podotknout k tomu, co paní doktoroka říká, takže si moc nepokecáme... :-) Super ošetření a ještě příjemná atmosféra!!!
N
Paní doktorka je skvělým odborníkem a také srdečným člověkem. Vždy má dobrou náladu a člověk se těší i k zubaři:-) .Sestřička je také moc příjemná.
Chodím k ní již 14 let je citlivá, hodná chápající prostě super a to mám panickou hruzu ze zubařu.
Velmi dobrý stomatolog, výborný přístup po odborné i lidské stránce, velmi příjemná lékařka i sestra.Vaverková
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, ochotné a vždy odvádí skvělou práci. Zažil jsem několik stomatologů a tahle paní doktorka je z nich nejlepší. Doporučuji všemi deseti.
Mám velice špatné zkušenosti se zubaři, ale tahle paní Doktorka opravdu ví co dělá, je vždy příjemná, profesionální.
profesionální zodpovědný přístup, vysvětlení co a jak je potřeba provádět, technická zručnost
Janulka
Po mých bohužel špatných zkušenostech s mnoha lékaři musím říct, že je opravdu jednička! Vřele doporučuji...
patočková
Je vždy milá a odvádí 100% práci
Radovan Dobrý
K paní doktorce jsem šel na doporučení a už zůstal, vždy mi řekne co spravila a proč a dá nějaký tip jak můj chatrný chrup chránit...
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně