MUDr. Helena Holá

Pediatr Více

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Z
Umístění: Poliklinika Prosek a.s. • Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou skvělý tým. Chodíme tam s dětmi od jejich ranného dětství a vždy jsme se setkali s velmi profesionálním a lidským přístupem. Starší dcera už je dospělá a dodnes na péči paní doktorky vzpomíná. Moc děkujeme za péči !

Umístění: Poliklinika Prosek a.s. • Jiný

Profesionální přístup, ochota, příjemné jednání. Děkuji i za vnučku. S náušničkami je velice spokojená.

F
Umístění: Poliklinika Prosek a.s. • Jiný

Naprosto profesionalni tym! Pani doktorka i sestricka jsou uzasne zeny. Velice si vazime jejich profesionality, zpusobu komunikace s detmi i rodici a dokonale zvladnute organizace navstev pacientu. Je videt, ze maji svou praci rady a venuji se detem na 100% i v dobe, kdy jsou velice vytizene. Pani doktorka Hola je jendou z nejpeclivejsich lekarek co zname. Moc dekujeme!

Umístění: Poliklinika Prosek a.s. • Jiný

Paní Doktorka i sestřička jsou skvělý tým! Jsou empatické, milé a velmi flexibilní. Můžete se na ně kdykoli obrátit a velmi pohotově s vámi komunikují! Paní Doktorka je zkušená, diagnóza u mých dvou dětí vždy skvěle určená! Děkujeme, jste úžasní.

E
Umístění: Poliklinika Prosek a.s. • Jiný

Na paní doktorku nemůžu říct jediné špatné slovo, sama jsem lékařka a ji za její přístup a pečlivost velice obdivuju a vážím si jak jí tak paní sestřičky. Vždy ochotné ,trpělivé, nikdy nemáte pocit, že obtěžujete,ba naopak.

Umístění: Poliklinika Prosek a.s. • preventiv...Vícení lékařské prohlídky Méně

Uzasna lekarka s naprosto skvelym pristupem k detem. Vse vcas podchyti, poradi a dokonce i o vikendu je na prijmu. Sestricka je tez naprosty andel

Umístění: Poliklinika Prosek a.s.

Mudr. Holá a její sestřička jsou naprosto skvělá dobře spolupracující dvojice. Vždy se nám dostalo výborné péče a hezkého jednání. U mých holčiček zachránila mnohé. Pupeční kýlu ukazaným cvikem. Predilekci hlavičky u předčasné narozené. Spoustu infektu, které řešila vždy, aby co nejméně zatížila organismus dítěte. Sleduje dítě ve vyvinu a radši pošle na vyšetření. Za nás úplně to nejlepší. Chodily k ní všechny 4 holky. A jsem ráda, že jsem našla zrovna takovou lékařku, která ví co dělá a ke všemu velmi lidskou, a to samé platí i o sestricce. Vždy velmi obě vstřícné, vždy poradí osobně i po telefonu.

Umístění: Poliklinika Prosek a.s.

Dr. Holá je ošetřující lékařka naší dcery již 9 let, od narození. Lepšího pediatra jsme si nemohli ani přát. U naší dcery se ani jednou nespletla s diagnostikou, ať se jedná o černý kašel, boreliózu či spálu či virový zápal plic (angíny, virozy ty ani nezmiňuji). Několikrát ji stačila jen fotka poslaná smskou (protože zákon schválnosti funguje a dcera většinou "lehla" v pátek večer) a ona přesně určila diagnózu a napsala, co máme dělat. Nic nenechala náhodě, raději vzala hned udělala odběr krve a poslala na RTG. Co je super, že má streptesty a tak do pár minut zná výsledek a také že má přístroj na určení CRP a podle toho nasadí ATB. Doporučujeme!

Paní doktorka je po odborné i lidske stránce perfektní.Jsem jako matka často nemocného dítěte ráda, že se mohu na ordinaci paní doktorky vždy s důvěrou obrátit.Moc ji za to děkujeme

Pani doktorka aj sestrička su fakt výborné- ľudské, milé, príjemné, vysvetlia, odporučia, žiadny stres...