Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lenka
Paní doktorka je skvělá i paní sestřička. Chodila sem k ní jako mala a teď i na dcerka . Se vším poradí, pomůže, vyléčit. Má skvělý přístup k dětem a takových doktorů je málo. Děkuji za ní.
Paní doktorká má skvělý přístup, to je fakt, ovšem o její profesionalite co se léčení atp. týče značně pochybuji, 2x u mě,jako u dítěte přehlédla, respektive špatně diagnostikovala zápal plic, díky čemuž jsem se pak léčila téměř 4 týdny.
Lada
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni, dobrá komunikace. Neordinuje zbytečně antibiotika, ale vše pečlivě vyšetří. Má potřebný nadhled.
Jsem velice spokojená, chodila jsem k ní i já a nemohu si na nic stěžovat, proto jsem u ní zaregistrovala nyní i své dítě.
vera
S paní doktorkou jsme velice spokojeni je milá k dětem, citlivá a děti jí mají rády. Myslím, že je i dobrý odborník, jedná vstřícně, umí naslouchat problémům dítěte a je vidět, že o děti má zájem a záleží jí na nich.
Klára
Nejen jednání s dětmi a neuvěřitelná vstřícnost - kdykoliv na telefonu, poradí, případně nabídne návštěvu u dítěte doma. Líbí se mi i to, že nepředepisuje zbyteščné nebo zbytečně drahé léky, aby z nich měla provizi, nevnucuje placené ("lepší") vakcíny, jako je to u okolních lékařů (zkušennosti jiných maminek).Myslím, že líp jsme vybrat nemohli.
Téměř sousedi
Umí jednat s dětmi, kdykoliv zavoláte a přijde k vám domů, Nemáme s paní doktorkou poblém, jsme spokojeni.