Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Adam
Paní doktorka nemá chybu hodně mi pomohla a pomáhá.Spíš by se nad sebou měli zamysle někteří pacienti co tu píšou negativní komentáře....
Příjemná a dobrý přístup k pacientovi
Byla jsem u paní doktorky pouze jednou a myslím že i naposledy. JSem v těhotná a chtěla jsem se s ní poradit co si mohu v lékárně koupit na chřipku, aby to neublížilo miminku, a ona mě řekla ať se jich v lékárně zeptám ne? A prej mám přijít kdyby něco a dá mi antibiotika, což si myslím, že je zbytečné na chřipku a ještě v těhotenství. Celkově je nějak mimo, jak už jsem tu četla - jako by ji pacienti obtěžovali... Nevím, můj dojem nebyl zrovna dobrý... Ale sestřička je perfektní :-)
Nepříjemná a neochotná. Vždycky když k ní příjdu - tváří se jako bych ji obtěžovala (a to nepatřím mezi ty, kteří by doktora navštěvovali každý týden, chodím tam minimálně), dále si myslím, že za 200, které si bere za razítko a podpis na různé formuláře by mi ty formuláře alespoň mohla sama vyplni a né mi říct - "vyplňte si to sama - vy nejlíp víte co vám je" :D
KUS
Špatný přístup celého personálu
Princess
Paní doktorka je příjemná, nic špatného na ní není.
Ivet
S paní doktorkou jsem neměla problém ... Ale po přechodu k jinému lékaři jsem zjistila, že údaje v mé kartě nejsou zrovna správné. A nejsem jediná!
ŠKÁRKOVÁ
Velmi dobrá lékařka. Vstřícná k pacientům.Vřele doporučuji.
Praktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě