Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Alena Levková
Paní doktorku znám již dlouhou dobu.VZDY byla pečlivá,vstricna k pacientům a také vždy měla pro každého dobre slovo,coz je pro nás nemocné povzbuzující.Proto já za sebe moc chválím! Mě vždy pomohla,vysla vstříc a konzultovala se mnou vše,co jsem potřebovala,nehlede na to,ze mě i odeslala na příslušné,o odborné pracoviště.Moc ji za vše děkuji. . LEVKOVÁ ALENA
Ladislava Kulhavá
|Této paní doktorce opravdu vděčím za život. Svojí důsledností poznala můj problém a včas mi v Praze odoperovali kavernom. Nebyly to jednoduché dny pro mne, ani pro rodinu, ale jsem tady a ŽIJI. Paní doktorko, děkuji a velice si Vás vážím!
Vaše vděčná pacientka Ladislava Kulhavá
Petr
Dobrý den, Vážení pacienti zbytečně si své lékaře nepřechvalte chvála někdy smrdí
od lékařky jsem potřeboval neurologické léky a nebyla schopná zavolat ošetřující
lékařce zda léky užívám a léky mi nepředepsala.
Vojtkova Zdenka
Dekuji ze mohu navstevovat vasi ordinaci a ze jste me poskytla vysetreni ktereho se me za nekolik let nedostalo.Mam k Vam plnou duveru. Za vse moc dekuji spozdravem
Vstřícná, chápající, budí ve mně důvěru.
Má mou důvěru
Zatím jsem se s touto lékařkou setkala pouze jednou a to na neurologické pohotovosti v nemocnici v K.Varech. A byla jsem velmi mile překvapena. Většinou se tam člověk nesetká se vstřícným přístupem, ale paní doktorka mi předvedla, že existují dobří a milí lékaři. A to, že mě odeslala na na nespočet vyšetření, aby zjistila příčinu mých potíží, mně doslova vyrazilo dech. Do té doby se o mě nikdo nestaral. Velmi jí za to děkuji. J.Ševčíková
Vynikajici lekarka, pecliva, s velkym zajmem o pacienta a ma velmi krasny lidsky pristup! Dekuji Vam srdecne pani doktorko za sebe i za maminku, take velmi mile sestricce!
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
dobry den,měla bych dotaz,již velmi dlouho mam bolesti levé ruky.lékař mě velmi pečlivě prohlédl a napsal mi lék doreta,moc to ale nezabírá.žádám vas o radu,jsem z toho neštastná,nebot jsem kadernice,a mam opravdu silne bolesti.
vyžádejte si vyšetření u specialisty
Přeji krásný den.Prosím pěkně můj problém začal plíživě už od května bolestí hlavy mravenčení prstů a bolesti předloktí.Testy na boreliózu negativní.Po masáži trošičku úleva.Mám křeče do krčních svalů a občasné potíže při polykání.Při rotaci hlavy do leva jde přes křeče.Je to pocit tuhnutí šíje krku až pod uši.Je to deprimující.Děkuji za váš čas.
¨Navštivte MUDr. Hattlmanovou - neurologie Karlovy Vary.