Lenka M.
Paní doktorka je velmi starostlivá,ochotná a milá.Nic nezanedbá,jsem moc spokojená s její péči.Totéž platí i o sestřičce.
Váš účet byl odstraněn
Tato doktorka hrubě zanedbala péči o mojí maminku,následkem čehož teď maminka leží na onkologii v Hradci Králové s rozjetou rakovinou krku. V kartě má záznam o proběhlé a léčené té samé rakoviny před lety a na úporné bolesti v krku jí poradila,ať kloktá nějaké bylinky místo doporučení vyšetření na ORL. Po delší době,když bylinky stále nebyly k ničemu,ji bratr odvezl na ORL bez doporučení. To už měla v krku tumor opravdu velký a zasažené uzliny. Modlím se,aby maminka péči doktorky Hájkové přežila...
Marek Podzemný
Paní doktorka je vždy příjemná, ochotná a precizní. Jsem velmi spokojen.
Karel J.
Jsem velmi spokojen. Kdyby mě paní doktorka před několika léty nevyhnala kvůli prostatě na urologie už bych toto hodnocení psal z obláčků. Neví ale jak jsou na tom na obláčcích s internetem. Takže ji touto cestou děkuji za další pobyt na matičce zemi. Kareljas Havířov.
Karel J.
S paní doktorkou jsem velmi spokojený. Kdyby mě před několika léty nevyhnala skrz prostatu na urologii, nevím, zda bych toto hodnocení neposílal už z obláčků.
Kareljas.
Paní doktorka, která je ochotná pomáhat i mimo ordinační hodiny,je pečlivá a milá k pacientům. Doporučuji, jako ošetřující lékařku.
Zodpovědná,starostlivá a příjemná.Díky Pavlasová Alice Šenov
mám s p. doktorkou nejlepší zkušenosti...
Lenka K.
Paní doktorka Hájková je asi nejlepší praktická lékařka, kterou jsem zatím poznala!
Jarmila
Doporučuji, svou profesi praktického lékaře zvládá na jedničku, velice dobře komunikuje s pacienty a vysvětluje jim diagnózu.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě