Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Anna
Velmi nízká schopnost empatie, nadřazený přístup, neefektivnost léčby.
EK
Milá a lidská paní psychiatrička, velmi doporučuji
Kamila P
Jsem dlouholeta pacientka a pani doktorka mě vždy pomohla.
Vždy vás vyposlechne dokáže se do vás vcítit .
Dělá vše aby vám co nejlépe poradila i když jste na dně vzdy mě z toho vytáhla!!!
Nemohu říct na pani doktorku kriveho slova!
Je úžasná!
XX
Paní doktorka mi bohužel nevyhovovala, moje problémy byly neustále zlehčovány, nepřipadalo mi, jako že by mě vůbec vnímala, vkládala mi slova do pusy a nenechala si vymluvit, že to tak není. I přes to, že jsem se jí svěřila se sebevražednými myšlenkami a poruchou příjmu potravy, i tak mi řekla, že jsem podle ní psychicky naprosto v pořádku. Mladším pacientům trpícím depresemi a výše uvedenými problémy bych jí pravděpodobně nedoporučila.
Jana
Pani doktorka je skvela, konzultace u ni byla pohlazenim na mou rozbolavelou psychiku a verim, ze v jeji peci a s jeji pomoci zvladnu vaznou nemoc v rodine. Ziskala si naprosto moji duveru a to je urcite pri teto lecbe dulezite.
cohe.at2011
Pani doktorka je clovek na svem miste. Pomohla mi prekonat velmi tezke obdobi, kdy mi se tremi malymi detmi diagnostikovali roztrousenou sklerozu a jednim z vedlejsim ucinku nasazene lecby byly tak rozkolisane nalady, ze to bez antidepresiv neslo zvladnout. Nicmene po roce uz to nebylo potreba. Antidepresiva uz neberu a v pani doktorce mam stale odbornika a skveleho cloveka, o kterem vim, ze mi dokaze pomoci si odpocinout i znovu nabrat vitr. Kdyby bylo vic takovych doktoru, mohlo by byt min doktoru a nejspis i min pacientu :))).
Veronika
Vynikající lékařka. Citlivá, chápavá, komunikativní, lidská, podporující. Jedná se o první doktorku, která mi v životě skutečně pomohla, nikdy se nade mne nepovyšovala jako jiní lékaři v minulosti, ponechala mi pocit vlastní hodnoty, vždy mne vyslechla, poradila, nasměrovala a zároveň mne do ničeho netlačila. Na návštěvy k ní se vždy těším a odcházím od ní s dobrou náladou. Rozhodně doporučuji.
Kewinn Flax
Pani doktorka je velice mila osoba, i pres par sezeni mi pomohla a bylo mi hned lepe :). Pokud mate tedy nejaky problem tak se urcite objednejte k pani doktorce Fouskove. Doporucuji!!!
Jiřina K.
Paní doktorka mi moc pomohla...po pár sezeních jsem z ní měla dojem, že by jsme spolu mohli vyrazit na kávu a bylo by o čem si VZÁJEMNĚ povídat... :)
Děkuji
Vilem Mucha
Mohu se jen vřele přidat k té většině velmi dobrých hodnocení. Chodím k paní doktorce přes 20 let a jsem spokojen s milým, odborným a empatickým jejím jednáním. Pomohla mně v době nejhorší deprese před více než 20 lety i nyní se na ni obracím se svými problémy a názory včetně trvající neurozy..Děkuji tímto a doporučuji paní doktorku všem, ale mám pocit, že už nové pacienty nebere.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze