Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Andrea
Sama jsem k paní doktorce jako dítě chodila a nyní i chodím k paní doktorce i se svou dcerou. Mohu jen doporučit. Při hledání pediatra volba číslo jedna.
linda.fleglova
K paní doktorce jsem sama jako holka chodila a byla mou jasnou volbou při výběru lékaře pro syna
Jita
K paní Drastilové jsem chodívala a velice ráda na ni vzpomínám. Nejraději bych k ní chodila pořád. Je skvělá :)
niky
Paní doktorka je milá a ochotná,ale její sestřička je nepříjemná,neochotná a protivná jako osina v zadku :D
Jelínková
Moc hodná a ochotná paní doktorka co mi vždy moc pomohla :)
To samé si troufám říci i o sestřičce.
Protože to tak je :-)).
naše nejlepší paní doktorka,vždy mě dokáže uklidnit a pomoci moc vám díky paní doktorko za trpělivost a stále usměvavou tvář a velký dík i pro nejmilejší sestřičku paní Pachmanovou
Také jsem jako dítě až do svých 19 let k paní doktorce chodila a nyní chodím i se svými dvěmi dětmi. Jsem naprosto spokojená, je moc ochotná, poradí a nikdy u nás nic nezanedbala. Já jednoznačně doporučuji!
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni. Pečlivá, vždy vše prověří a pošle na potřebná vyšetření. Velmi milá se skvělým přístupem k dětem. Výborná a vstřícná komunikace. Setra taktéž super.
Chodila jsem k ní celé dětství až do svých 18 let, kdy jsem velmi nerada odcházela a kdyby to šlo, byla bych u ní ještě dnes :)) Je úžasná!