Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
markéta
chápu některé z komentářů, protože paní doktorka Čutová je epitom svéráza. :) klidně by mohla být postavou z filmu. stará se o ordinaci bez sestry, má tam trošku chaos ve věcech, ale na to, že jsem úzkostlivá na pořádek, to na mě působilo spíše, jako bych byla u Alberta Einsteina na návštěvě. Takový intelektuálský bordýlek. :) Paní doktorka je také celostní lékařka a věnuje si čínské medicíně, takže zcela zjevně je trochu svá. (Nechci znít jako někdo, kdo má něco proti těmhle metodám, naopak, mám v plánu se k ní na celostní prohlídku objednat.) Dostala jsem se k ní náhodou a po překonání prvotního šoku z toho, jak svérázně až drsně jedná, jsem zjistila, že jde o diamant mezi lékaři. Je velmi chytrá, má obrovský rozhled a je mimořádně dedikovaná. Rozkrývala se mnou, přestože jsem tam přišla kvůli angíně, více než hodinu moji anamnézu, moje pocity, co mě kde trápí, vysvětlovala mi trpělivě co s čím souvisí... Dodnes si pamatuju některé její poučky a velmi mi pomáhají. Takže když to shrnu - pokud potřebujete, aby se na vás lékař usmíval a choval se k vám velmi mile a laskavě, asi to není dobrá volba. Pokud vám ale jde o genuinness a skutečně hlubinné řešení problémů, jděte k ní. A pokud máte zájem o alternativní způsoby léčby - jednoznačně ji navštivte. Provrtá vás skrz naskrz.
L.H.
Dobrý den, paní doktorku jsme potkali na pohotovosti, ke čtyřletém synovi se chovala hrozně a ještě měla řeči, že používáme k čištění uší tyčinky (nepoužíváme), ani se nezeptala jak uši čistíme. Syn z pláče začal kašlat a i se sestričkou obě couvly jako by byl prašivý. Syn normálně na lékaře nereaguje takhle špatně, paní doktorka byla velmi necitlivá. Ono chlapeček, který má v deset večer nějakou bolest co mu nedá spát asi nebude usměvavý, ale tak jak se k němu chovala paní doktorka … zvyšovala na něj hlas, na mě taky byla hnusná…jediné co je plus, že byť mu s uchem téměř nic neudělala (jen pokus o výplach), synovi se ulevilo. Pak nás hnala na interní pohotovost aby si poslechli srdíčko a plíce protože kašlal, nenechala si vysvětlit, že to bylo z pláče. Na interně se nás sestřička přišla zeptat na chodbu jestli to nemůže počkat do pondělí k obvodní lékařce, když jsme jí sdělili názor paní doktorky z ORL, zavolala jí a paní doktorka vše popřela. Prý říkala, že stačí v pondělí k OL. Na větu : nemůžu vás k ničemu nutit, ale když už jste tady, zajděte si na tu internu hned, protože zítra to může být ještě horší . Na tu asi zapomněla. Doufám že s paní doktorkou už se nepotkáme. Možná k dospělým se chová lépe, ale k dětem to teda za mě neumí. V dětské nemocnici na pohotovosti bych čekala lepší pristup
Lenka
Bylo mi asi 20 let, na Silvestra jsme slavili a vedle mě vybuchla rachejtle. A začalo peklo. Šumělo mi v uších, syčelo. Prvně jsem si myslela, že syčí plyn a spolubydlící jsem přemlouvala, ať jdou se mnou hledat, kde ten plyn uniká. Vše zkrátím. Paní doktorka mě vyšetřila a naordinovala nejdříve tabletky. Ty nepomohly, tak jsem dostala 14 infúzí za sebou, každý den jednu. Jako mladé mně to přišlo jako nesmysl, že kvůli šumění v uchu musím strávit 14 dní u doktorky. Paní doktorka mi tím zachránila sluch. A tímto jí chci poděkovat. Tento příběh je starý 23 let, to ještě paní doktorka ordinovala u Tesca ve středu města. Dodneška jsem jí za to vděčná, protože vím, že jiní lidé u jiných lékařů takové štěstí neměli. Kámošce přešlo šumění v syčení a prohloubila se jí ztráta sluchu, protože ji její doktor léčil jen prášky a na infúze se vykašlal.
Suvidlo
Pristup pani doktorky mi byl pomerne hodne nesympaticky. Vypadala, jak kdybych ji svou navstevou obtezovala, celkove se tvarila znacne otravene a kdyz ji zazvonil telefon, obratila oci v sloup a pronesla nastvane "Jezismarja!". Spatne na me tez pusobil neporadek v ordinaci, vsude pohazene knihy...nepusobilo to vubec profesionalne. Stejne tak jako kdyz mi otevrela v civilnim obleceni, pote znovu uz v plasti, coz se pak tezko dalo poznat, jde-li o sestru nebo doktorku, jelikoz jsem u ni byla poprve. Rady a doporuceni mi take neprisly nikterak objevne, coz posuzuji z hlediska farmaceutickeho, jelikoz jsem sama zdravotnik - kdybych k ni nesla, vyslo by to nastejno. Priste pujdu jinam.
milosdufek
Je to skvělá lékařka s vyjímečnými schopnostmi a znalostmi, pokud budu potřebovat opět lékařský zákrok určitě se stavím. Váš pacient. MD
Moje oblíbená lékařka.Jana P.
Paní doktorka je moc ochotná a vždy pomůže.
Moje oblíbená lékařka. Po doktorech já i žena chodíme neradi tato paní doktorka je vyjímka .
Skvělá doktorka !
Profesionalita, , velice příjemná a trpělivá paní doktorka. A hlavně opravdová odbornice s vstřícným a lidským přístupem. Sýkorovi
Upravit nebo spravovat profil- Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně