MUDr. Helena Bůzková

Přiblížit mapu
Samostatná ordinace PL - stomatologa

č.d. 8, Dolní Kralovice

Přiblížit mapu

Skvělá paní doktorka,výborná péče a velice citlivý přístup k pacientům.I přes svůj strach ze zubaře se u paní doktorky cítím bezpečně.Protože vím,že se svojí praxí končí vyjadřuji ji velký dík za vynikající péči a přeji hodně zdraví a spokojenosti v dalších letech.Děkuji Černá.

T

Paní doktorka je zatím nejlepší,jakou jsem poznala.Příjemná,lidská a obětavá.K dětem také milá,syn se k ní vůbec nebojí a to je od dětství na doktory "alergický".Celá naše početná rodina k ní chodí a nikdy nebyl problém.

Velice kvalitní stomatolog. Pečlivá, citlivá a svědomitá. Chodí k ní celá naše rodina a velká spokojenost. Kvalitní stomatolog s lidským přístupem. Jen doporučuji.

Velmi dobrá pani doktorka, jsem s ní spokojen, jelikož její ordinaci navštěvuji již několik let a opravdu si po žádné stránce nemohu stěžovat.Díky patří i její sestře v ordinaci, se kterou tak tvoří skvělý tým nápomocný nám, pacientům.

Velmi bobrá paní doktorka jsme s ní moc spokojeni!!!

Opravdu skvělá paní doktorka, poradí, pomůže, snaží se nalézt řešení...Výborná