Praktický lékař pro děti a dorost
Čumpelíkova 2/1764, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Velice příjemná sestra i lékařka - poradí, vysvětlí, doporučí. Nikdy žádný problém a maximální ochota vyjít vstříc. Oceňuji i rozdělení ordinačních hodin na zdravé a nemocné - geniální. Homeopatika super! Jsem velice spokojena a doporučuji všem svým známým.

Vždy pomůže a je velice příjemná. Sestra též. Není si na co stěžovat. V případě,že potřebujete ochotně s vámi komunikuje i pomocí emailu.

U paní doktorky máme děti několik let. Jsme moc spokojení. Když mám srovnání maminek, jejichž děti jsou u jiných lékařů, o to víc si uvědomuji, jak je dobré si nechat dětskou lékařku doporučit. Zdravotní konzultace mailem, objednání na prevence či očkování- funguje výborně. Sestřička Jana je šikovná a zkušená, zvlášť při očkování- někdy děti ani nepostřehnou, že už je "po všem".

K paní Dr. Bartůškové jsou registrované obě moje děti. Chodili jsme dřív k Dr. Novákové. Obě skvělé. MUDr. Bartůšková je milá, vstřícná, dá se jí kdykoliv zavolat a poprosit o radu, napsat. Dost nám pomohla. Jsem ráda, že nabízí homeopatii jako první, pak léky. Jsem velice spokojená i s jejím přístupem - funguje jako doktorka i jako konzultantka.. Nabídne, doporučí... Je to také jenom člověk. Každý má své chyby, ale zatím jsem se nesetkala s tak skvělým přístupem, jaký mají dr. Bartůšková a pani Šálená (sestra). Moje děti k ní chodí rádi.. Ordinační hodiny jsou srozumitelné. Víte, kdy můžete přijít. Když nevím, zavolám. Vyhovuje mi, že když mají moje děti problém, tak stačí zavolat a předem se s ní domluvit a nemusím tam lítat s každou drobností...

E

Pečlivá, ochotná, nearogantní, prostě umí a zbytečně nestresuje
Sestra je vážně k dětem velmi milá
Celkově tuto dvojici mohu jen doporučit :-)

Paní doktorka je každopádně profesionál, umí poraidt, je vstřícná,ochotná, děti zbytečně nestresuje, mluví tichým hlasem, což se mi velice zamlouvá, nemám rada hlučné doktory. Jen je pravda, že komunikce s paní doktorkou je poněkud slabší.Musela jsem se stale vyptávat, paní doktorka odpovídala,ale sama by toho asi moc nenamluvila.
Ovšem chválím to, že do dětí hned nepumpuje chemii a řeší nemoci i pomocí přírodní, homeopatické léčby.
Kdyby bylo mezi lékaři více takových klidných a rozvážných profesionálů, jedině bych to uvítala a jistě nejen já...
Lucie

Velmi rozumná, vstřícná a milá paní doktorka, která nemá problém s individuálním přístupem ke každému pacientovi. Mohu jen doporučit

Paní doktorka nás přijala poté, co jiní pediatři tvrdili, že mají nepřekonatelně plný stav. Moje dcera je zdravá, občas nějaké bolení bříška nebo boule. Jako každé dítě. Paní doktorky se velice považuji hlavně za to, že nestresuje. Nabídne přírodní léčbu, poradí, necpe do dítěte zbytečné léky. Je rozumná a vstřícná. A sestřička super, s dětmi to perfektně umí. Jen doporučuji!!!

Na paní doktorce nejvíce oceňuji to, že mi jako první nabídne alternativní léčbu, zejména homeopatika, poté až chemii. Naštěstí jsme zdraví, takže chemie byla jen jednou, jinak s homeopatiky absolutně pozitivní zkušenost. Proto je mi celkem jedno, že nemá každý den pusu od ucha k uchu... A sestřička je moc milá a všechny děti si pamatuje jmény!!!

Když čtu zdejší hodnocení "nej" doktorky, tak mám pocit, že asi navštěvuji někoho jiného. Sestřička - naprosto skvělá, paní doktorka - komunikačně velmi slabá, odborné rady - jen doufám, aby mé dítě nemělo něco vážného, důvěra v ní - velmi nízká. Rozpis ordinačních hodin - nesrozumitelný a vyhovující především paní doktorce, názory na léčbu - jsem ráda, když z ní nějaký dostanu, komunikace s dítětem - velmi chabá.