Lenka
Jsem paradontologický pacient tak nemohu soudit stomatologický přístup,ale jako paradentoložka je skvělá...zuby se snaží zachraňovat ne je zbytečně tahat z pusy je empatická a příjemná..sama jsem zažila,když jsem seděla na křesle a vedle se snažila ošetřit hysterické rozmazlené nevychované děcko,sama jsem měla chuť tatínka i s děckem vypakovat ven a to nemluvím jak mě svrběla ruka..hodnotím velmi kladně
zahradnik.daniel
Paní Doktorka zastupovala svou dceru, která byla na mateřské. Po kontrole okomentovala můj zub jen jako citlivy, druhý den na službě jsem,po zežrání 5 brufenu ,musel v noci uvolnit a jít na pohotovost do ostravy. Hned následující týden mi nechtěla zub, který byl provizorně opraven spravit,že mám přijít za dva měsíce. Po mém nesouhlasu mne okřikla, v tu chvíli jsem požádal o svou kartu. Na to se mi i se sestrou vysmáli, že žádný zubař mne v karviné nepřijme ,že jich je málo. Přesto jsem odešel a dobře jsem udělal. Její dceru která ordinuje vedle, mohu doporučit ,i když už k ní nechodím, ale běda tomu kdo se dostane do vedlejší ordinace.....
Igor Trojek
Paní doktorka je velice příjemná paní. Chodím k ní již řadu let. Zuby mi vždycky spravila a řádně ošetřila i ty váčky na zubech jsme společnými silami vyléčili.Její profesionální přístup a veliká ochota a v mém případě i značná flexibilita z její strany jsou pro mne známkou nejvyšší kvality. Opravdu velice všem doporučuji. A paní doktorce ještě jednou děkuji.
Přešel jsem k paní doktorce od zubařky, která mi připravila nepříjemné zážitky a ta mi sdělila že mám problém, který by vedl k možnému předčasnému vypadnutí jedniček a ihned mně do měsíce chirurgicky ošetřila. Na to mně nikdy moje bývala zubařka neupozornila. Na všechno mně pečlivě připravila, poradila jak se správně starat o chrup a velmi ráda mi vždy odpoví. Rovněž velmi příjemné sestřičky. Profesionálka na svém místě. A peníze? Ještě jsem neměl žádné větší výlohy a navíc doktořina celkově by se měla víc chápat a uctívat a nemělo by nám být líto dát nějakou korunku za naše zdraví a pohodlí...
Chodím k této doktorce řadu let a můžu jen říct že je to nejlepší zubař které ho jsem kdy potkal, zubaře jsem neměl nikdy rád a tady chodím velice rád.
Paní doktorka je opravdu náladová a přístup k dětem také špatný,také jsem si našla jiného lékaře a nyní jsem spokojena.V čekárně se čeká i hodinu i když jdete na objednávku.
K paní doktorce chodím již mnoho let a jsem s ošetřením vždy spokojená, také její přístup k dětem je velmi dobrý, mohu to posoudit, protože k ni chodí odmalička i obě mé dcery. Lenka
Také nedopučuji, jde ji jen o prachy, líná pomoci pacientovi, který dbá na své zuby, chodí na prohlídky a odměna je vytrhnutí zubů a dát protézu, taková stomatoložka at se jde zahrabat, nemá tam co dělat.
Bývalá klientka
Já také nedoporučuji "paní doktorku"!!! Připojuji se k vyjádřením, že nic nevysvětlí, náladová a je velmi nepříjemná na děti. Po dvouleném dítěti chce, aby se chovalo jako dospělé a v ordinaci ji nebrečelo, když mu vtrhne dva zuby s oddůvodněním , že ho nic nebolí, když dostalo injekci.To byl poslední důvod proč jsem od ní s radostí odešla.
Nespokojená pacientka
Paní doktorka viděla kaz, řekla, ze to není akutní a ať přijdeme za půl roku.
24 hodin nato sestru chytila taková bolest, že jsme museli na pohotovost a tam se divili, jaktože to p.doktorka neošetřila když je to takový velký kaz? Proto nedoporučuji