FNKV
Šrobárova 50, Praha

Zobrazit ostatní profily hematologů v okolí

Umístění: FNKV Jiný

Paní doktorce a celému týmu na hematologie vděčím za vyléčení. Vždy jsem měl pocit, že ví co dělá.

Umístění: FNKV Onemocnění Lymfom

Pani Mudr. Mocikove vdecim za zachranu zivota jeji pece o pacienty nema konkurenci vynikajici lekar,ktery ma cil vylecit pacienta.
Dekuji ji za vse co pro mne udelala❤️Cele oddeleni Hematologie je uzasne a jejich podpora a jednani s pacienty je obdivuhodne.Kez by bylo takovych lekaru jako je Mudr.Mocikova a jeji tym vic.Moc Vam dekuji Vase vdecna pacientka Nikol.

Paní primářce Mócikové vděčím za život. Je to špičková lékařka, a ještě k tomu je velice příjemná, milá, pečlivá, ohleduplná a laskavá, čímž náročnou léčbu pacientovi ulehčuje, pomůže mu překonávat její úskalí a dodává mu síly a naději na uzdravení. Moc jí za její péči děkuji a velice ji obdivuji! Lékaři jako je ona jsou nosné pilíře našeho zdravotnictví.

Kéž by všichni lékaři měli takový přístup, jako tato úžasná paní doktorka, která mě úspěšně vyléčila z rakoviny! Stále pozitivně naladěná, usmívající, milá, příjemná a zcela oddaná své práci..díky ní i můj strach z nemoci rychle zmizel. V jejich rukách se člověk cítí velmi příjemně..

Vynikající lékařka! Odborník na svém místě, která umí prosadit zájem pacienta. Dle mého názoru je obor HEMATOLOGIE pro paní doktorku životní poslání a nejen já ji mohu za to že tady dnes jsem. Kdykoliv potřebuji poradit nebo pomoct obrátím se na ní dva roky po léčbě vždy pomůže. Z mého hlediska maximální spokojenost!!!

Mé poděkování patří lékařce, která mě krok za krokem zbavila vážné nemoci. Krok za krokem mi vlévala naději,ba jistotu,že vše zvládnu. Nikdy nepřipustila, že by to dopadlo jinak, než vyléčením a měla radost z každého zlepšení. Paní doktorka Mociková je svým přístupem, skromností a citem pro pacienta životní výhrou.Jsem jednou z pacientek, které vyléčila a ať se v budoucnu stane cokoliv,má důvěra v ní je bezmezná. Paní doktorko, děkuji Vám a přeji hodně úspěchů ve Vaší,tak náročné a potřebné práci. Všem moc doporučuji.