Fakultní nemocnice Ostrava - Gynekologické oddělení

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí
CYTOGYN s.r.o., gynekol.,onkol.prevence, Kutuzovova 7/261, 70300 Ostrava
Kutuzovova 7/261, Ostrava

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

super paní DOKTORKA ,příjemná a dokáže člověku pomoct .Přístup paní doktorky i sestřičky je vždy přátelský.

E

K paní doktorce jsem chodila několik let na dětskou gynekologii a nikdy jsem nemusela mít obavy. Přístup paní doktorky i sestřičky byl vždy přátelský.

Nejlepší paní doktorka kterou jsem poznala! Je 100%profesionál ,příjemná a dokáže člověku pomoct a poradit ne v tu chvíli jako doktor ale jako přítel!Paní doktorka je jedinečný a nejlepší!

Paní doktorka začala ordinovat ve Vítkovicích v CYTOGYNu a její přístup mě velice potěšil. Je velmi příjemná a všechno dokáže polopatě vysvětlit a cítíte její starost o vaše zdraví. Dokonce si pamatovala, že mě před 9lety operovala v nemocnici a co mi našli, což jsem si vůbec nepamatovala... Doporučuji

Včera jsem se s paní doktorkou seznámila při první kontrole u ní. Jsem nadšena jejím přátelsky komunikativním, lidským a jemným přístupem. Nemám další zkušenosti s její odbornou péči, ale chce se mi věřit, že bude skvělá. Tak jen paní doktorko, ať to tak zůstane a mohla byste být příkladem jiným lékařům minimálně v přístupu k pacientům.

S pani Geržovou jsem velmi spokojena, vzdy mi umela pomoci a poradit nemela jsem s ni nikdy problem.

E

Paní Geržová je super doktor :) opravdu velký profesionál. Kdo měl tu možnost ji poznat myslím, že to chápe a nemusím to více rozvádět. Kéž by byl každý doktor alespoň z poloviny tak dobrý jako paní Geržová.

I

Paní doktorku mohu jen doporučit!!! Před operací mi podrobně vysvětlila veškeré možnosti léčby.Úplně mě zbavila obav z operace.Vyšetření u ní, je ve velmi milé, klidné a přátelské atmosféře.Minulý pátek mě operovala a jsem velmi spokojena.Děkuji vám paní doktorko :)

N

Téhle doktorce mohu poděkovat za zničený život!!!!!Každý měsíc trpím ukrutnýma bolestma,které vyráží dech a vhání slzy do očí,opravdu úžasná operace.

PAní doktorka je skvělá,milá a podle mě výbroná doktorka,připadáte si u ni na vyšetření jako u kamarádky,příjemné prostředí a přístup paní doktorky je na jedničku. Skvěle se o mě starala celé těhotenství a porod pod jejim vedením byl bez problémů a v příjemné atmosféře. Všem doporučuji!!!!