Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
E. D.
Absolutní spokojenost se zákrokem a přístupem k pacientovi. Maminka podstoupila ambulantně malý chirurgický zákrok. Pan doktor byl velmi pečlivý a ochotný,vše vysvětlil a výsledek dopadl na 1*. Děkujeme.
J.T.
Moje pětiminutová návštěva, kdy jsem se snažila panu doktorovi nastínit svůj problém byla uzavřena verdiktem, že mé problémy jsou z oparu. Ten se mi udělal až po 14-ti dnech mých příznaků. Nedoslýchavost, pocit pod vodou, bodání v uších. Nedostala jsem ani lékařskou zprávu. "Za to může opar na shledanou." Jsem zklamaná.
Maggie
Den před akutní operaci se na mne byl podivat a pohladil mne po Tváři a řekl mi: ,,To bude dobrý” . Druhý den mne operoval a operace byla složitá a trvala vic nez 2 hodiny kvuli nemilemu prekvapeni, které tam po otevření číhalo. Zachránil mi život.
Daniel Martínek
Pan lékař má velmi nelidský a nepříjemný přístup.Měli jsme u něj špatnou zkušenost při ošetřování manžela i syna! Chová se arogantně a člověk má pocit, že ho pacienti obtěžují.Svým kolegům se v přístupu k lidem rozhodně nevyrovná.