Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
no name
Tak to jsem asi byl u jiného doktora Hanuše,vcelku okatě dával najevo jak ho v neděli obtěžuji,se svým problémem a nenám čekat zázraky...Dnes jsem byl na orl vyšetření v úvn Praha a ten rozdíl v přístupu k pacientovi je obrovský.Přirovnal bych to k výletu do SRN před rokem 1989..
jara.neu
MUDr. Michal Hanuš je nejlepší ORL lékař, kterého jsem kdy poznal. Jen tak by také nebyl dlouholetým primářem kladenského ORL. Je skvělý diagnostik, operatér a hlavně má k pacientovi citlivý přístup. Je mi sympatický i jeho humor, jímž dokáže pacienta uvolnit a odbourat v něm obavu z bolesti nebo necitlivého zásahu. Navíc má velmi širokou znalost problematiky i z jiných lékařských specialzací.
Abrhámová
Nejlepší lékař ve svém oboru.Skvělý operatér a profesionál,který dokáže se vším poradit.Ví,jak na děti.Naše 3 letá Nikolka nikoho jiného nechce.Říká,že je to její kamarád a u jediného nepláče.Prostě člověk na svém místě.Má vynikající přehled i ve všeobecném lékařství.
Pan doktor je opravdu skvělý odborník, vyřešil dceřiny vleklé problémy, na jeho akutní péči i operační zákrok si vůbec nemohu stěžovat, je opravdu výborný.
LZ
Nejlepší lékař, se kterým se naše rodina kdy setkala. Mám dokonalý přehled i ve všeobecném lékařství. Dokaže poradit snad se vším. Elegantní, vtipný, veselý člověk.
Petra M.
Uznávaný odborník, šikovný operatér, vtipný elegán a velmi šarmantní muž, sportovec tělem i duší. Určitě člověk na svém místě! Určitě Vás zaujme svou profesionalitou i lidským přístupem :-)
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové v Ústí nad Labem
Otorinolaryngologové v Berouně