Milada Orlova
Jsem moc ráda, že je to můj dlouholetý doktor. Umí svoji práci se vstřícností a přehledem profesionála. Mnohokrát mi pomohl a patří mu můj dík. Je vlídný a také toto o něm slýchávám. Jeho sestřička je velmi milá a odběry jí jdou skvěle a to mohu říci, protože ani v nemocnicích se s takovým bezproblémovým odběrem ne vždy setkala.Vždy je dobře naladěná a usměvavá, je to takové zdravotnické sluníčko. Moc bych touto cestou jim obou chtěla poděkovat a popřát hodně zdraví a štěstí a všem těm, kteří k němu chodí s vědomím, že jim pomůže, tak hodně let, aby nám ještě dlouho vydržel ve svém povolání.
Petra
Jsem sním velice spokojena. Chodím k němu už od 18 let a za tu dobu mi mnohokrát pomohl.
A že je někdy nevrlý, každý máme své plus a mínus. To ale na tom nemění že je dobrý.
Je to nejlepší doktor, jakého jsem kdy poznala. A to, že by byl nevrlý jsem nikdy u něj nezažila. Vždy je ke mě velice přátelský a to že je přímočarý je jedině dobře. Nejraději bych u něj zůstala na pořád. A jeho sestřička je také skvělí. Když zavolám z práce že mi není dobře a jestli s emůžu stavit i když nejsem obědnaná, vemou mě přednostně.
Velmi dobrý a vstřícný lékař,jsme velmi spokojeny
Velmi dobrý doktor. Vždy mi pomohl. Profesionální a milé jednání
Chodím k tomuto lékaři již léta a jsem spokojena s přístupem jeho i jeho sestřičky, vždy je milá a ochotná.
Pan Mudr. V. Hanka mi velmi pomáhá v řešení mých zdravotních problémů, velmi mu děkuji za jeho profesionální přístup
je to nejlepší pan doktor,kterého znám.chodí k němu celá moje rodina a moji mamce zachránil život.jemu patří velké DÍKY
Skvělý praktický lékař
pacient z nachoda
jeden z nejlepších praktických lekařu -odborník v nachodském okrese