Hlavní náměstí 122, Osoblaha
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
P.doktorká je pomalá ,neochotná a nepřijemná .Nevím proč ji tady všichni chválí ?Fakt nechápu
pacientka
Myslím, že paní doktorka je velmi pečlivá a o problémech přemýšlí do hloubky a neodbyde pacienta jen léky na uklidnění. Což beru za její velmi dobrou vlastnost. A děkuji jí za to
Saša
Paní doktorka je velice příjemná a její sestřička Anička je také ochotná a příjemná děkujeme.
Vždy se mi dostává pečlivé a uvážené léčby. Nemohu říct na paní doktorku půl křivého slova.
nejlepší lékařka na světět
Vděčný pacient
Dokonalá paní doktorka. Mladá, krásná, ochotná a profesně na výši. Pokud hledáte osobní lékařku, není lepší volba.
pacientka Zem.
Paní doktorka je velmi příjemná.Přesto,že má malé děti je obětavá,pracuje dlouho do odpoledních hodin. Sestřička je rovněž velmi příjemná a obětavá.
pacientka
Paní doktorka je na svém místě, dokáže pacienty vyslechnout, poradit a pomoci. Na tak velkém obvodu to nemá lehké, ale já mám s ní, jen ty nejlepší zkušenosti. Ke spokojenosti s paní doktorkou nemalou mírou přispívá jednání sestřičky, která je tak jak paní doktorka na svém místě.
Pacientka :-))
Dobrý den,s paní doktorkou jsem plně spokojená.Jak s jejím přístupem k pacientům,zejména,že je vyslechne a neodbyde je jako někteří ostatní lékaři,tak s její léčbou.Je prostě fajn a pokud nebudu muset tak jí měnit nebudu.Ikdyž na ní občas slyším kritiku já jsem s ní spokojená.A komu se nelíbí ať jde jinam.