Sam. ordinace PL pro děti a dorost
Na Šancích 1181, Chrudim

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Nejlepší doktorka,co znám. Velice děkuji a smekám...;)

U paní doktorky Ženkové a sestřičky Hutlové jsou mé děti určitě v těch nejlepších rukou!!!! Velice pečlivé, vždy ochotně se vším poradí, mají krásný vztak k dětem :-) Kluci se k paní doktorce vůbec nebojí chodit, naopak se za tetami "Haničkami" těší! Sestřička nám zachránila kojení, se kterým mi v porodnici nedokázali pomoci a perfektně se vyzná v dětské výživě :-) Paní doktorka nikdy nic nezanedbá, perfektní profesionál!

Mám tři velké děti.Té poslední bylo 18 let. Stále je vedená u paní doktorky . Už teď mi je smutno z toho ,že ji budu muset přehlásit k jinému lékaři.
U všech třech dětí jsem nikdy neměla nejmenší výhradu,ba naopak.Paní doktorka je velice vstřícná a dokáže poradit.Jsem s ní velice spokojená.Tuhá

Už jako malá holčička jsem chodila k milé paní doktorce Ženkové...po porodu mých holčiček tedy bylo naprosto jednoduché rozhodnutí kam jít...přece k našim Haničkám.....:-D
Máme je moc rády a i touto cestou děkujeme za to,že tu pro nás jsou a za všechno,co pro nás dělají...díky holky Homolky

Milá, svědomitá, pečlivá a spolu se setřičkou tvoří perfektní tým!!!

Super ordinace, přístup lidský, profi - vždy umí poradit, doporučuji

Paní doktorku a sestřičku mohu jen doporučit. Mám 4 letou dcerku a chodím k ní už od narození dcerky.Moc mi paní doktorka i sestřička pomohly když jsem měla problém s kojením a následně i s "prdíky":-).Kykoli se mohu objednat na konzultaci a paní doktorka mě vezme , vyslechne a poradí.Se sestřičkou jsou sehraný tým.Já jen doporučuji a vím, že se o nich mluví i mimo Chrudim a jsou uznávané:-)

MuDr.Ženkovou a sestřičku Hutlovou doporučuji všem maminkám, které hledají pro své děti sympatické, empatické a profesionální kamarády pro případ zdravotních problémů. K dětem i rodičům přistupují individuálně, s respektem k potřebám pacientů i jejich rodičů. Poskytují služby i nad rámec své pracovní náplně, jsou ochotny vždy poradit, zodpovědět dotazy úzkostných rodičů. Vykonávají svou práci na 150%,ikdyž to musí být někdy vyčerpávající.Záchránily kojení u našich obou dětí tím, že poskytly pomoc ve správnou chvíli.Oceňuji i humor a čas na úsměv u obou.
Lenka Kellerová

Chodím k MUDr. Ženkové se svými dvěma dětmi a jsem moc ráda, že chodíme právě k ní. Své práci rozumí, každou nemoc i léčbu vysvětlí a pokud mám nějaký dotaz nebo nejasnost, odpoví. Děti chodí tam chodí rádi, nebojí se, a to mě jako maminku těší.

K paní doktorce Ženkové chodíme velice rádi,své práci rozumí,pokud nám není něco jasné,ráda vysvětlí.
Pokud není v čekárně nával,je čas i na popovídání s dětmi,takže děti se pak nebojí a mají svou paní doktorku rády a k jiné nechtějí.
Prostě dětská lékařka jak má být.
Doporučuji.
Zuzana