Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Tato lékařka je podle našich představ(ochotná,milá a nic nenechá náhodě,potíže řeší hned a nečeká na to až se nejak vyvrbí).Syn jí má rád a já jsem s ní naprosto spokojená.Sestřička je příjemná,milá a ochotná.Jde vidět že obě mají malé děti rády.Doporučuji na 100%

Tento "zdravotnický tým" mohu jen doporučit! Paní doktorka je výborný praktik a hlavně je lidská, což je kvalita, kterou ne každý lékař vyniká! Vše vysvětlí, poradí a děti ji mají rádi. Stejně tak sestra je velmi milá.

Já sem nad míru spokojená s paní doktorkou a taky se sestřičkou.Chodila sem tam jako dítě a ted tam chodím se svym synem Matýskem.Vždy si sním hrajou,povídají a malej se nebojí.Je mu 9 měsíců.S pečí a a pchotou co pro nás udělali sme jim moc vděční.Maminka Jana Řandová a tatínek Martin Blažej

Lékař mi vše vžydcky vysvětlí a velmi dobře poradí a má velmi perfektní sestřičku která je moc hodná na děti i na rodiče ve všech ohledech nenacházím jedinou chybu na tuto ordinaci můžu doporučit.Šinglárová

Paní doktorka Všetičková i sestřička paní Dyková jsou moc hodné, pečlivé a s komplexním zájmem o malé pacienty. Mnohokrát nám pomohli, poskytujou skutečně odbornou péči. Oceňujeme také, že paní doktorka je velmi odpovědná a při sebemenší pochybnosti raději pošle dítě na odborné vyšetření. Taky se nebrání diskuzi s rodičema, i když to je pro ní časově náročnější. Sestřička má vždy vlídné slovo pro každého a pro nemocné děťátko lízátko či vymalovanku.
Víc takovýchto odborníků!

Paní doktorku i sestřičku máme velmi rádi. Děti se nebojí, užijeme si i legraci. Individuální přístup, možná dohoda o čase navštěvy.Mohu opravdu s čistým srdcem doporučit. Výhodou je, že je k dispozici od pondělka do pátku!!!!

Do této ordinace chodím již téměř 40 let, za stejnou sestřičkou, ale se svými dětmi za jinou lékařkou. Jsme stále spokojené s jejich péčí a úsměvem. skvělá lékařská péče ! Doporučuji !

Jsme s péčí velmi spokojeni, příjemná a pečlivá paní doktorka i sestřička, děti k chodí rády.

Velmi dobrá a hodná lékařka.