V minulosti jsem byla mimo jiné členem týmu lékařů specializovaného Centra pro diagnostiku a léčbu neurodegenerativních onemocnění (např.Parkinsonova nemoc, Alzheimerova nemoc) a Centra pro diagnostiku a léčbu demyelinizačních onemocnění (např. roztroušená skleróza mozkomíšní). Na ošetření a prevenci bolestivých stavů pohybového aparátu se v ambulanci podílí diplomovaný fyzioterapeut.
Nabízíme péči v příjemném prostředí s individuálním lidským přístupem.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Bežný termín
Infuzní terapie, měkké a mobilizační techniky
Ošetření bolestivých stavů páteře +1 Více
Ošetření bolestivých stavů při jiných onemocnění
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Bežný termín
Infuzní terapie, měkké a mobilizační techniky
Ošetření bolestivých stavů páteře
Ošetření bolestivých stavů při jiných onemocnění
D.K.
Prestoze jste objednani na urcitou hodinu, cekate na vysetreni min. pul hodinu nekdy i dele. Pokud se vam to nelibi, doporuci vam lekarka durazne at jdete do jineho zdravotniho zarizeni. Myslim si ze by stacilo kdyby sestra cekajicim pacientum sdelila ze je lekarka ve skluzu a dala moznost preobjednani.
Ivana V.
Paní doktorka vstřícná, pečlivá, vše na vysoké úrovni. Udělala mi ochotně spoustu vyšetřeni, vše vysvětlila, chodila jsem na infuze, napsala rehabilitace. Naprostá spokojenost .Mohu jen doporucit. Sestřičky jsou top
J.B.
Maximální spokojenost.Její přístup k pacientům je vzorový.
Její způsob vyšetření je důkladný a na velmi odborné úrovni.
D.V.
Paní doktorka, je vážně úžasná, její povaha a ochota pomoci se v dnešní době tak často nevidí. DOPORUČUJU!
Týna
K paní doktorce chodím již mnoho let. Vždy jsem byla spokojená. Paní doktorka je velice příjemná, empatická, milá, trpělivá, a ochotná vše srozumitelně vysvětlit. Napíše léky, rehabilitaci. Jediné co mi dost vadí, že nebere na čas. Opravdu dlouho čekáte. Ale je pravda, že poslední rok co k ní chodím, to s čekáním není tak hrozné.
LB
Tuto lékařku opravdu nedoporučuji. Velmi zpochybňovala mé symptomy, o kterých tvrdila, že neexistují. Podcenila mou skutečnou diagnozu.
Barbora
Moc milá a schopná paní doktorka. Nejenže má lidský a velmi příjemný přístup, ale také (zejména) po profesní stránce je velmi schopná. Neváhá udělat potřebná vyšetření, zbytečně s ničím nečeká, hledá příčinu. Díky ní již přesně vím, co mi je, a můžu to léčit. Rozhodně doporučuji.
Dagmar Balcárková
Ochotná,lidská,pečlivá,velmi příjemná..prostě samé klady. už jsem si zažila celkem dost a mám s čím srovnávat.Doporučuji kudy chodím,je zlatá!
Dáša
Jana G.
Paní doktorka je mladá a velmi příjemná. Je také velice pečlivá a vstřícná. Má zájem o pacienta a snaží se mu co nejvíce pomoci. Návštěvu v její ordinaci mohu jen doporučit. Jana G.