MUDr. Hana Volfová

Pediatr Více

Benátky nad Jizerou 1 adresa

Ordinace pro děti a dorost
Osvobozených politic. vězňů 302, Benátky nad Jizerou

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

I
Umístění: Ordinace pro děti a dorost Jiný

Super paní doktorka se všemi 3 dětmi jsem k ní chodila a teď už k ní chodí má vnoučatka a jsme mooc spokojeni

Umístění: Ordinace pro děti a dorost Jiný

Výborná paní doktorka s nadstandardním přístupem a zájmem o pacienta. Vždy se snaží pomoci i nad rámec běžného přístupu. Je empatická, hodná, zodpovědná, ochotná vše vysvětlit a vyslechnout si i názor rodičů a najít nejvhodnější řešení pro obě strany. Jsem šťastná, že ji máme.

Velmi lidská, laskavá a pečující paní doktorka. Mám dvojčata, vždy ochotně přijela i k nám domů, když bylo třeba a děti byly malé. Vyniká svým lidským přístupem i tím, že dělá i homeopatii a je otevřena i alternativnímu přístupu péče, když je třeba. Mám ji moc ráda jako člověka a vážím si jí jako odborníka v jejím oboru.

Super paní doktorka, chodila jsem k ní jako dítě i nyní můj 7 měsíční syn a jsme naprosto spokojeni. Vždy dokáže dobře poradit a pomoci.

Paní doktorka je velká profesionálka,velmi milý a skvělý člověk. Jsem s ní velmi spokojená. Vodičková

Nejlepší zkušenosti

Tak jsem se přestěhovala a vybírala jsem si dětského pediatra tak jsem si asi podle kladného hodnocení co tu čtu vybrala dobře :)

jsem spokojená

velmi hodná jsem spokojená

Je prostě skvělá a má dobrý přístup k dětem i rodičům.