Sam. ordinace PL pro dospělé
Sídl. Vajgar 724/III, Jindřichův Hradec

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný

Příšerný člověk, ještě horší lékař. Nikdy sem se nesetkal s takto nehoráznou arogancí a nedbalostí. Nešťastná osoba...

Nejhorší doktorka, kterou jsem kdy zažila. Také jsme od ní celá rodina odešli. Nepozdraví pacienty, když vejde do čekárny, chodí do práce o hodinu déle, než má ordinační dobu a ještě je zlá a pacienta bez důvodu seřve. Sestra, a že už se jich tam vystřídalo, se za ni také stydí a zvedá omluvně oči. Když vám nic není, je to dobré, jste hned hotovi, ale nedej bože, kdyby vám opravdu něco bylo ...

T

Jsem zdravotní sestra už 20let a za ta léta jsem poznala hodně lekářů, ale nikdy jsem se nesetkala s takovou neochotou, jako u této pí.lékařky!!! Vždy jsem stála za lékařem, ale tady v tomto případě bohužel!!

Velmi slabá lékařka,jednání s lidmi na nízké úrovni,jenom mi vyhovuje,že dlouho nečekám.

Tak mě se věnovala až moc.. :D Na můj vkus.. zájem o mě byl až takový že se mi do toho zrovna nechtělo .. ( Chtěla mě testovat jakou mám hladinu toho a toho .. pro jistotu.. apod..) No.. takže asi tak... Nenašla jsem na ní nic špatného.. neměla jsem u ní kartu a když sjem NUTNĚ potřebovala rychlé vyšetření před nástupem do práce ( chtěli ho po mě ještě ten den..) tak byla jediná co byla ochotná to udělat.. :)

Paní Dzůrová by měla uvést do jaké vesnice se přistěhovala a tudíž bych jí já nebo kolegové měli odpovědět, kam patří spádově. Pokud vím, tak dr. Vlnasová má pouze městský obvod a tudíž nic nebyla povinna! Dále kolegové jí mohli informovat, že od 18 hod. je pohotovost a zánět moč. cest není akutní záležitost. Zřejmě to sami nevědí, protože se často vyhýbají svým povinnostem pohotovost sloužit. Kolega lékař.

špatná.

Paní doktorka Vlnasová je lékařka a odbornice na svém místě.

Kdykoliv jsem tam přišla,vždy mi diagnozu určila a vyléčila bez jediného problému.

Pokud to bylo nutné odeslala mě dále k odbornému vyšetření,ale to udělá pochopitelně každý lékař který má pacienta např. se zlomeným kotníkem či jiným problémem, který vyžaduje další ošetření či rentgen a podobně.

Chodíme k ní celá naše rodina a spokojenost maximální.

Prázdná čekárna mi naprosto vyhovuje.

Já jsem spokojený, nechodím si k doktorovi poklábosit a nemám čas vysedávat v čekárně, co je třeba dostanu a odcházím. Nemám co bych vytknul.

Nezájem o pacienta - jak píše kdosi přede mnou, mi vyhovuje, nechodím k lékaři na pokec o známých, příbuzných a práci, ale pro recept. Minimální čekací doba v čekárně.
Jediným mínusem je častá nepřítomnost lekařky a její zastupování MUDr. Mauleovou či Kremličkou, kdy strávíte v čekárně půl dne.