Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
F. D.
Upřímně mám opačnou zkušenost, než tu všichni píší. Paní doktorka je jistě odbornice, to nezpochybňuji, ale ten zájem o moji osobu a ta empatie mi tam chyběla. Po absolvování IVF na klinice jsem bohužel musela být hospitalizována, to se stává, ale čekala bych férový přístup a ne to, co proběhlo, když lékař z nemocnice kontaktoval pí. doktorku. Kdybych šla na klimiku náhodou znovu, tak raději k jinému lékaři. Moje sympatie k paní doktorce jsou ta tam.
Jana
Úplne Nejlepší lékařka se kterou jsem se za těch 12 let při léčbě neplodnosti setkala. Bohužel náš pokus nakonec nevyšel, i když to vypadalo slibně(poprvé jsme byli na starotvní čáře aspon) a už bych jinou lékařku nechtěla!!!!!!!!
Martin
vynikající odbornice, lidská a chce pomoct a to ne za každou cenu. Ve většině center jim na úspěchu moc nezáleží, hlavně když se vrátí opět s plnou peněženkou. Nám pomohla a jsme těhotní. Všem doporučuji. Hanko díky.
Pár lékařů, kteří se zabývají léčbou neplodnosti jsem již potkala a paní doktorka je super. Skvělý přístup.Naslouchá pacientovi a má ke každému osobní přístup. Opravdu chce pomoci.
Paní doktorka, je velmi itelingentní, má empatie a je zcela oddaná své práci. Mě pomohla na 200%
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze