V terapeutické praxi se pohybuji od roku 2004. Mám ráda pestrost a individualitu, respektuji a se zájmem poznávám rozlišné pohledy na svět .V poradně Praha pracuji od roku 2015, poskytuji zde psychoterapeutické poradenství, nácvik relaxačních technik, online konzultace a terapie. Pracuji s tématy osobní krize, zvládání náročných životních situací vč. duševního onemocnění, traumatem a transgeneračním přenosem traumatu, truchlením. Pomáhám s osobním rozvojem a růstem, s otázkami a výzvami spojenými s rodičovstvím, partnerstvím, manželstvím. Věnuji se také tématům spojeným s migrací (například studium či práce v zahraničí, adaptace a integrace v cizí zemi, kulturní šok, smíšené partnerství či manželství, výchova dětí v cizí zemi, atp.)

Jsem řádnou členkou České asociace pro psychoterapii a řádnou členkou Rafael Institutu.

Lze čerpat příspěvek v programu péče o duševní zdraví u vybraných zdravotních pojišťoven -VZP, RBP, ČPZP, ZPŠ, ZPMV.
Upozorňuji, že výše příspěvku se mezi jednotlivými pojišťovnami liší. Terapie není plně hrazena ze zdravotního pojištění, pojišťovny poskytují pouze příspěvek.

Poradna Praha

Individuální psychoterapie

Od 1 200 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Poradna Praha individuální psychoterapie

Úžasně empatická psychoterapeutka se skvělým přístupem ke klientovi a výraznou snahou pomoci. Moc mi pomohla naložit se životem, a to v nejrůznějších oblastech, ať už šlo o problémy v pracovním životě nebo osobním životě. Paní Váchovou mohu doporučit každému, kdo zvažuje návštěvu psychoterapeuta.