Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lenka
Nemám žádné negativum na paní doktorku.Dokonce když zavolám,že mám podezření na to či ono,mohu přijet i pět minut před skončením ordinačních hodin
Hanča Bernardová
ja sama jsem dochazela jako dítě k paní doktorce nyní k ní chodím se svými dětmi syn 3,5 roku dcera 5 měsíců a jsme velmi spokojeni dnes už ordinaci vede dcera dr Říháková a je taky skvělá takže si myslím že někteří z vás dost to dost přehání
Eva
S neteří jsem byla v jeden den u této neschopné rádoby doktorce, aby jí prohlédla, protože začala mít rýmu, měla nateklé mandle a bolelo jí celé tělo-jasná angína, řekla, ať přijdem za dva dny, že neví, co to je, druhý den dostala horečky 38,1, druhý den jsme tedy šli opět, aby jí dala konečně antibiotika proti angíně, vzala jí pouze krev, bez dalšího prohlédnutí a opět jí poslala domů, ať přijde po víkendu, že má odpočívat a nebo ať si zajede na pohotovost, kdyby to bylo horší. No neskutečné, hlavně, že má 2 sestry, ale přitom nepozná ani angínu, neumí vyšetřit a vymlouvá se na nějaké hovadiny. Měla by konečně skončit a nebo jí někdo zažaluje a konečně potáhne.
vratislav.tupec
Při kontrolním vyšetření našeho čtyřletého syna, který není jejím kmenovým pacientem, proběhlo vyšetření velice liknavě, ačkoliv syn užíval antibiotika, nebyl proveden kontrolní odběr CRP, což v průběhu nemoci na pohotovosti v Oblastní nemocnici v Náchodě provedli. Běžně tak činí i synův oštřující lékař, který měl však dovolenou. Paní doktorka ani neprovedla pohledovou kontrolu krku, donutila se pouze k poslechu dechu a srdce. Nestalo se to prvně. Při onemocnění staršího syna okamžitě předepsala antibiotika bez provedení CRP s tím, že se nejedná o jejího pacienta. Obrovský posun lékařky k horšímu od doby, kdy ještě velice pečlivě léčila jako dítě mě samotného. Velice velké zklamání. NEMOHU JI V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ DOPORUČIT.
Váš účet byl odstraněn
s paní doktorkou jsem nikdy žádný problém neměl. Paní doktorka i sestřičky byli vždy na mě hodné. pouze jednou mě nediagnostikovala zápal plic.
Musím se přidat ke slabým komentářům, u kluka nepoznala zápal plic, týden kašlal a měli jsme brát jen něco na kašel a snižovat teplotu, po týdnu mu milostivě udělala CRP a v poledne volá, je to špatný, rychle jeďtě do nemocnice, tam mu týden píchali penicilin... To samé po roce u dcery, měla teploty, kašlala a kdybych ji nedonutila udělat ihned CRP, skončilo by to špatně, týden by přecházela zápal plic... skončili jsme stejně v nemocnici, tam zjistili z moči pneumokoka (u doktorky byla moč dobrá!)...
Při jedenáctileté prohlídce mé dcery jsem ani nevěděla jméno paní doktorky, která seděla v ordinaci. Jelikož jsem tam již delší dobu nebyla, tak jsem nevědala, zda sedící paní doktorka je záskok nebo nová dětská lékařka. Nevstala od stolu, pouze psala do očkovacího průkazu to co jí sestra diktovala což byla váha, výška a krevní tlak dcery. Nebyla žádná prohlídka paní doktorkou, žádné vyšetření břicha, štítné žlázy ani pohybového ústrojí tak jak to při prevenci bývá. Prostě paní doktorka je tam jako zapisovatelka a né proto, aby si sama prohlédla dětského pacienta. S postupem nejsem spokojena. To, že má dcera má skoliozu páteře jsem jí sama oznámila a předala papíry z ortopedie, protože se ani nenamáhala dítě prohlédnout. Nejsem s přístupem spokojena.
x.y.
Přečetl jsem si předchozí příspěvky, počet negativních názorů mě trochu udivuje, také se zde narazilo na otázku alkoholu u paní doktorky. Slyšel jsem to letos taky - ve smyslu jedna paní povídala. Pokud by to byla pravda, tak by to bylo smutné, odpovídalo by to tomu velkému množství rozporuplných reakcí (jiné chování člověka pod vlivem alkoholu). Docela by mě ale zajímalo, jestli je to skutečně pravda, tedy jestli opravdu někdo někdy viděl paní doktorku v ordinaci opilou nebo z ní byl alkohol "jen" cítit.
xxx
je mi líto,ale přístup paní doktorky k malým pacientům je hrozný.podle paní doktorky je kašel,trvající 6 měsíců normální,synovy bude 5 let a dost si vytrpěl,samozřejmě jsme si museli najít vhodné lékaře sami abychom zjistili,že má astma.To že nedává dětem zbytečně antibiotika chválým,i když jsou občas potřeba,ale ty vám napíší na pohotovosti,protože tam stejnak s dětma dřív nebo poději pojedete,jelikož se paní doktorka na vaše dítě moc nepodívá.Ale chválým sestřičky mají opravdu moc pěkný přístup,jak k pacientům,tak k rodičům.
Hannie
Musím říct, že jsem s paní doktorkou velice spokojená. Znám jí odmalička a dnes se moje děti k ní těší, umí to krásně jak s miminky, tak i předškolákem. Nikdy jsem neměla pocit, že by nás nějak odflákla, ordinovala mezi dveřmi, či nám říkala, kolik na nás prodělává. Jedná velice slušně, umí uklidnit a během ošetřování jsem z ní žádný alkohol necítila. Ano, pokud bych řešila nějaký vážný případ u mého dítěte a nezdála se mi uspokojivé vysvětlení paní doktorky, tak si dojedu na vyšší pracoviště. Vždy s ní ale svoje domněnky konzultuji, hodně si přečtu, takže jsem informovaná a jen tak bych se nenechala. S paní doktorkou mám opravdu jen ty velmi dobré zkušenosti. A to jsme se přistěhovali a měli jsme v původním bydlišti také výbornou doktorku, ale jednoznačně to mám radši tady, jak doktorku, tak sestřičky!