MUDr. Hana Tycová - ortodoncie
Unhošťská 2533, Kladno

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Jestli chce někdo tady někoho kritizovat,tak at se aspon podepíše! Pokud se Vám něco nelíbí,chodte si jinam,nebo si za tímto názorem stůjte veřejně jmenovitě,tohle se nedělá,já jsem sice u p.doktorky zatím na začátku léčby,působí na mě velice vstřícně,profesionálně a mile,se sestřičkou tvoří příjemnou atmosféu v ordinaci,a rozhodně nemá zapotřebí zbytečně tahat peníze z pacientů.Vaše léčba byla u ní dobrovolná a věděl(a) jste do čeho jdete.

Paní Tycovou můžu určitě doporučit. Je to profesionálka ve svém oboru a svou práci dělá velmi dobře. Navíc jsou obě i se sestřičkou moc příjemné. Mají to i dobře časově rozplánované, málokdy v čekárně čekám. 5/5

Profesionální,slušná a výborná lékařka. Z dravotní sestra u této lékařky to samé.Super jednání.Hašková

Pani Tycova je opravdova odbornice, prene vi, co dela, do deltailu ma o vsem prehled a prasne vi, jak budou zuby pri pristi navsteve vypadat. Jedine, co mi nevyhovuje je, ze ma opravdu plno, takze sse vzdy musite objednat mesic az dva dopredu a kdyz nemuzete, daji vam termin klidne az za dalsi mesic.