Gynekologická ambulance
Pražská 501, Nová Paka

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

C

S paní doktorkou Svobodou jsem velice nespokojená. Chodila jsem k ní velmi často s opakovanou mikózou. Prohlída byla často bolestivá a nikdy jsem se pořádně nedoveděla co je za problém. Měla jsem pocit že se o mě nezajímá a že má den co den naprd náladu. Sestřička je skvělá no doktorka mi nevyhovuje.

K paní doktorce chodím již spoustu let, je velmi pozorná a vždycky mi vyšla vstříc. Při vyšetření je velmi šetrná, zdravotní problémy pacientek řeší bez odkladu a zodpovědně. MOhu ji dalším pacientkám jen doporučit.

J.M.C. Nová Paka

S paní doktorkou jsem spokojená.Vždycky když jsem měla nějaký problém,byla velice ochotná a vstřícná. I při vyšetření jsme se nikdy nesetkala s tím,že by nebyla šetrná.

S paní doktorkou jsem spokojena, poradí, vyslechne a člověk se může zeptat na co potřebuje.Prohlídky jsou šetrné.

Na tuto paní lékařku si stěžovat nemohu. Kdykoliv byl nějaký problém, poradí, vyléčí..A ještě k tomu je velice milá a ochotná. A co se týče vyšetření, žádný problém se šetrností jsem nezaznamenala!

Při vyšetření není moc šetrná :-( ...poznáte samy!

Celkem dobrá.

příjemná a milá...vyjde opravdu vstříc....je pravda, moc se neptá,je tišší, ale má čas a je ochotná vás beze spěchu vyslechnout- a to je velikánské plus!!! Řeknete ji V KLIDU co chcete a potřebujete, asi se nemá pak už ptát na co,protože vše ví.Doporučuji

Milá, ochotná,taktní...vyjde vstříc....nekonfliktní.....je pravda,moc se neptá,je tišší,ale vyslechne vás, a to je veliké plus!!!!Řeknete ji co chcete a potřebujete...

příjemná, milá, poradí.......