Nemocnice Na Františku
Na Františku 847/8, Praha

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

C
Umístění: jiné místo Jiný

Mám maminku po CMP - již dlouho. Tzn. že v oblasti léčby toho není již mnoho co počít. O to více mě opravdu zaujalo jak podrobně paní doktorka zkoumala stav mé maminky, prošla si informace o ní a vydala mi takovou kontrolní zprávu, kterou jsem za ta léta z neurologie již dlouho neviděla.
Projevila zájem i o moji osobu, jako člověka, který se stará, s čímž se také příliš nesetkávám. Oceňuji pečlivost, snahu porozumět pacientovi i rodině, jasné a srozumitlelné informace a především tedy zájem i o takového pacienta, který v podstatě není diagnosticky zajímavý a není u něj možná jakákoli změna. stavu. To bývá málokdy a za to si paní doktorky vážím. Chalupová

Paní doktorka je úžasná...velmi pečlivě projde všechny možnosti léčby..Moc mi pomohla před lety jak s diagnostikou problému tak s jeho vyléčení. Jen doporučuji...nepoznala jsem lepší!!!

O

Hodně toho pro mě udělala. Je důsledná, pečlivá a nenechá nic náhodě.

Z pani doktorky je cítit ochota pomoci vám.Je pravda,že to u ní někdy trvá dlouho,ale je to dáno tim,že si vždy udělá čas vás vyslechnout a probrat všechny možné varianty léčby.Chodím k ní ráda a s naprostou důvěrou.

Velmi dobrá lékařka, svědomitá, vynikající diagnostička. Absolutně doporučuji