MUDr. Hana Švejdová

Praktický lékař Více

Kralupy nad Vltavou 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

Mostní 818 ( Dům zdraví ), Kralupy nad Vltavou 278 01

Mě teda moc příjemná a empatická nepřijde....:o(

• T

Kdyby takých doktorů jako je MUDr. Švejdová bylo ve zdravotnictví více! Paní doktorka je velice příjemná, svědomitá, pečlivá, není jí zatěžko vyslechnout si pacienta, nikdy se nemračí a o své pacienty má zájem. Jsem dlouholetou pacientkou a za celou dobu jsem se u paní doktorky ani u její sestřičky nesetkala s negativním přístupem, nemohu si v žádném případě na nic stěžovat.

Jsem dlouholetým pacientem této lékařky a jsem s její prací velmi spokojený. Je to znalá, ochotná a velmi svědomitá praktická lékařka. Vím, že když budu mít nějaké zdravotní problémy, tak se mohu spolehnout na to, že se bude snažit ze všech sil mi pomoci a to je v současné době k nezaplacení.

Inteligentní a sympatická žena, pro kterou je její práce povoláním. Umí naslouchat, raduje se z každého úspěchu, kterého s pacientem dosáhne. Má nesporně navíc než na praktického lékaře - respektuje ovšem stávající systém. Pacient, který má aktivní zájem o své zdraví a spolupracuje, musí být nanejvýš spokojený. Pasivní moula, kterému není rady a tudíž ani pomoci, se může subjektivně divit, proč nad ním paní doktorka Hanička Švejdová zrovna nejásá.

• S

Jsem pacientem u této lékařky mnoho let a nemůžu si stěžovat. Tak mi není jasné proč si stěžují ti, co si stěžují.

Paní doktroku i sestru si nemužu vynachalit.Jak osobní tak i profesionalní přístup na 100% výborný.Nemněnil bych.Paní doktorko děkuji s pozdravem Josef Fričl.

Podle mé zkušenosti je paní doktorka velice ochotná. Neumím si představit, že by se chovala arogantně, jak někdo píše. Vychází vstříc a pomůže ve věcech, které by nemusela. Díky paní doktorko. P.Z.

• Hodnotím paní doktorku výborně, je pečlivá, důsledná,nic nezanedbá a o pacienta má zájem.Děkuji a doporučuji.Jindřiška Stránská

Jsem ráda,že paní doktorku mám, neměnila bych.Je pečlivá,starostlivá a důsledná.

Souhlasím, je to pečlivá lékařka a nic neponechá náhodě. Vřele doporučuji.