Kateřina
Velmi hodná a milá paní doktorka, zároveň lidská a vždy se s ní lze na postupu léčby domluvit. O problému přemýšlí komplexně, což je podle mého názoru u praktického lékaře nejdůležitější. Jsem vděčná za takovou praktickou lékařku a mohu jen doporučit!
Magdalena
Paní doktorka je milá, věnuje dostatek času, vyslechne všechny problémy a pocity a vždy na ně zareaguje (doporučením k odbornému lékaři, předpisem). Bohužel jsou v čekárně hodinové a delší fronty.
Jiří Vašica
Paní doktorku Šůmovou navštěvuji už dvacet dva let,jsem s ní velmi spokojený a neměnil bych.Jeví se mě
profesionálně a všestraně.Zatu dobu co ji navštěvuji nemám žádné výhrady k jejímu přístupu k pacientům.
Magda
Absolutně nedoporučuji. Lze k ní chodit pouze pokud jde o triviální problémy. Jde o rutinérku, bohužel nezvládající ani organizaci práce. Neúnosné čekání, během návštěvy vyřizuje telefonáty jiných pacientů, pak se přehrabuje v dokumentaci, ztrácí orientaci, katastrofa. Po odborné stránce velké mínus, ani nečte zprávy odb. lékařů. Měla jsem komplikovaný úraz, zatímco jiní léčili, ona jen dělala problémy. Byla jsem pacientkou 15 let. Jsem ráda, že jsem odešla jinam. Během ročních kontrol jsem mockrát viděla její pacienty odcházet z čekárny - vzdali to totiž. Věděli, u ní 3 lidé v čekárně znamenají 1,5 hod i více.Je to moje nejhorší zkušenost ze zdravotnictví.
Olin F.
nemůžu si absolutně stěžovat na paní doktorku právě naopak. Jediný co mi trošku vadí, je to,že důchodci tam chodí v době vyhrazené pracujícím a práce neschopným.
Olin F.
sokolzbrynclu
Tuto stránku jsem našel náhodou, když jsem hledal ordinační hodiny. Ty dva ojedinělé záporné názory dvou pacientů mě dost překvapily. Znám MUDr. Šumovou od mládí a vím, jak medicínou vždy žila a věnovala se jednak odborné, ale i lidské stránce. Nyní, když se píše o vyhoření lékařů po určité době, právě obdivuji, že ona si stále zachovává lidský přístup a zájem o pacienta. U toho příspěvku s hematomy mě chybí poina, tedy zda to ten jiný "hodný" lékař vyléčil nebo to skutečně zmizelo samo. Já poznal v poslední době hodně lékařů a právě v přístupu MUDr. Šumová nad většinou výrazně vyhrává.
bradova
Děkuji paní doktorce i sestřičce za péči, kterou věnují mým rodičům.Jsou milé, ochotné, odborně na vysoké úrovni. Kdyby každý lékař pracoval tak dobře, jako zde, měli bychom zajištěnu vynikající péči. Ještě jednou díky.Milena Bradová
Alice A.
Paní doktorka je úplně v pohodě. Nikdy jsem neměla žádný problém. Je velmi vstřícná.
Je nejlepší doktorka,chodí za ní už mnoho roků a je stále nejlepší.
Její pacient Vladimír Krystek
Paní doktorku jsem si našel během naléhavého případu a i když jsem u ní předtím nikdy nebyl, zachovala se velice vstřícně a ochotně. Od té doby vím, že už nebudu měnit. Paní doktorka je velice profesionální, vždy mě informuje o různých možnestech léčby a nejede si jen podle nějakého zažitého mustru. Opravdu vřele doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně