Ordinace
Husovo náměstí 15/4, Lysá nad Labem

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Dříve byla paní doktorka skvělá. Za poslední rok je tomu ale jinak. Žene vás na bolestivé vyšetření, protože je levnější, což vám ještě velice rázně řekne. Připadáte si navíc jako simulant. Zvýšování hlasu, empatie nula. Přešla jsem jinam, kde je přístup úplně jiný.

Umístění: Ordinace Jiný

Kdysi paní doktorka byla empaticka a chodil jsem k ní ráda, teď už ne!
Je svami hotová raz dva, ještě se tváří že otravujete. Přístup k léčení děs... Takže fakt hrůza 2x zasebou jsem tam byla a pokaždé děs :(

Ráda bych se připojila k hodnocení paní doktorky a sestřičky za mě a mého manžela super přešli jsme k ní od lékaře který jen psal manželovi recepty a neléčil což tady je super přístup hned hledá příčinu moc milá a ochotná.Za nás lepší doktorka a sestřička a tímto oběma moc děkujem.

T

Paní doktorku mohu jedině doporučit, sice občas delší čekací doba, ale s tím se musí počítat asi všude. Paní doktorka je mladá, sestřička taky, což se v dnešní době skoro nevidí, obě vždy byly moc milé a vztřícné. A musím říct, že mi neuvěřitelně vyhovuje komunikace přes sms typu, že bych měla přijít na očkování a dále i možná komunikace přes facebook.

Velice příjemná paní doktorka, vstřícná a milá sestřička. Přešla jsem od jiného lékaře kvůli příšerně dlouhým čekacím lhůtám a jsem velmi spokojená. Rozhodně paní doktorku Šubrtovou doporučuji, i jako lékařku.

Paní doktorka dobře organizovanou ordinaci, takže u ní nikdy nečekám déle než půl hodiny. Ona i její sestřička jsou milé a příjemné. Je vidět, že dělají svou práci s láskou.

E

Já bych se také chtěla připojit k pochvlaným reakacím paní doktorky i její sestřičky. Mají super přístup, takový pohodový až rodinný. Člověk má pocit, že nejde ani k doktorovi, což je velice příjemný pocit. Moc chválím objednání přes e-mail. Je to velice operativní a rychlé.

I

Jsem nezávislý návštěvník tohoto fóra, paní doktorku sice neznám, ale udivuji se negativním argumentům,
které nemají vlastně žádnou hodnotu. Admin by měl určit jasná pravidla, ať jsou pro nás komentáře / hodnocení přínosem. +-

To Chose: Prosím o konkrétní informace s čím jste nespokojen. Jste-li nespokojen s komentáři na webu, tak se obraťte na administrátora tohoto webu.
To I.B. : Z vás je cítit závist, nezlobte se. Prosím rovněž o konkrétní případ s čím jste nespokojena. Nemyslím si, že by zrovna porodnost paní doktorky byla překážkou, spíše naopak - klobouk dolů. Btw. Nevím proč Vám vadí když někdo poděkuje 2x - dyť je i onen děkující podepsán pod příspěvkem a všichni si to dokážeme přečíst.

Přešli jsme k paní doktorce, oba s manželem, od MUDr.Skalické. Jednání a pečlivost se nedá srovnat, oba jsme zatím spokojeni,i když chodíme jen na prevence a sem tam pro nějaký recept. Chválím objednání na čas a komunikaci přes e-mail.

K paní jsem se přihlásila na doporučení kamarádky. Již vstupní vyšetření mě přesvědčilo o jejich kvalitách.
Zjistila mi omenocněni srdce, poslala do nemocnicem do Prahy, kde mi provedli katetrizační zákrok a jsem bez potíží.
Nyní užívám jen dva léky a dokonce můžu sportovat jako předtím.Jsem ji moc vděčná.