Vlachovická 619, Nové Město na Moravě
Hledejte v názorech
Miloš
Jak jsem již jednou uvedl.Paní doktorka je prostě nejlepší.Nemohu jí nic vytknout,protože pokud chci o nějakém problému který mám něco vědět tak mě vždy řekne o co běží,no a to je pro pacienta to nejdůležitější.Díky paní doktorko!
Vlasta
Paní doktorku považuji za nejlepší praktickou lékařku v regionu Nového Města na Moravě a okolí, kde působí. Je maximálně zodpovědná a pečlivá, o své pacienty má opravdovým zájem. Má vynikající znalosti a praktické zkušenosti. V diagnostice a léčbě používá také nové a moderní metody a přístupy. Má výborné schopnosti vysvětlit podstatu toho o co běží a co je potřeba činit. Co jsem se u ní zaregistrovala, tak jsem se přestala bát doktorů. Všechny nálezy, i od jiných specialistů, s ní vždy konzultuji a pak se společně rozhodneme, jak budeme postupovat v léčbě. Zatím se mi to vždycky vyplatilo a nebyla to někdy jednoduchá rozhodnutí. Díky paní doktorce jsem v nejlepší pohodě a vděčím ji za mnoho. Co ale pozoruji v poslední době nového je, že se čeká delší dobu v čekárně než dříve. Asi má paní doktorka víc práce a přibylo jí pacientů... Aby nám paní doktorka zpříjemnila čekání, nechala do čekárny nainstalovat video s přírodopisnými a zdravovědně-osvětovými filmy, dobrý nápad! Člověk se zabaví a něco nového se dozví. Taky musím pochválit sestřičku paní doktorky. Je vstřícná a šikovná i když někdy razantnější v komunikaci. Paní doktorko a sestřičko díky.
v.m.
ok