Běžný termín • Od 890 Kč
Dentální hygiena u dětí (do 14 let) • 500 Kč
Fluoridová prevence
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Bělení zubů
Jak fungují ceny?
Helena M.
Paní magistra je opravdu odborník na svém místě, navíc velmi milý člověk, který bez problémů vše vysvětlí a veškerý čas plně využije dokonalou prací. Za mne nejlepší dentální hygiena, kterou jsem absolvovala. Velký dík.
P.P.
Užasná, milá, vzdělaná a skvělá odbornice. Hygiena je příjemný bezbolestný zážitek a zuby jsou perfektně vyčištěné. Paní magistra se neustále vzdělává a umí odhalit i věci, které při preventivní prohlídce u zubaře nebyly zjištěné. Je vidět, že ji práce opravdu baví. Vřele doporučuji.
Luděk
Paní Hanka to je prostě poklad! Každá návštěva je zážitek. Nikdy jsem nezažil lepší přístup.
Luděk Čermák
j-prikrylova
Výborná zkušenost, paní Stratilová je velmi profesionální, příjemná a empatická. Prostředí též příjemné. Zdaleka nejlepší dentální hygienistka co jsem kdy byla..
Michal Michaljj
Skvělá hygienistka, nejen přístupem,ale i kvalitou práce.
Hlavně nic nebolí!
Těším se na další návštěvu dentální hygieny:-)
Michal J.
Michal Majtný
Naprostá spokojenost. Precizní práce, milé jednání,poradí s výběrem pomůcek takových, který mají efekt,nikoliv jako na jiných hygienách. Navštívil jsem několik hygienistek, ale p. Stratilová vede.
Na hygienu se těším. Zde je vidět,že p. Stratilovou práce baví a nedělá to jen kvůli penězům,což se o jiných hygienách nedá říci.
Některé ceny na DH, které mi byly učtované mi vzhledem k okolním cenám a kvalitě práce zdají nízké.
Za mne rozhodně doporučuji a těším se na další návštěvu.
Martina Brzobohatá
Je vynikající, vždy profesionální, velmi citlivá, pacientům vše vysvětlí. S takovou pečlivostí jsem se ještě nesetkala. Dojíždím za ní až z Mladé Boleslavi a rozhodně se mi to vyplatí.
M.Brzobohatá
Zdeněk Koukl
Velmi doporučuji, paní Hanka je pečlivá a svědomitá, vše vysvětlí, určitě se budu pravidelně vracet.
Ing. Zdeněk Koukl
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze