Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Jurčíková N.
K paní doktorce chodím už snad 20let a lepšího stomatologa jsem si nemohla vybrat.Spolu se sestřičkou tvoří naprosto skvělý a profi tým.Jsem opravdu šťastná,že chodím právě k nim.
Lucie Jakimovová
K paní doktorce Stanovské chodíme celá rodina a i přesto, že jsem se před 10ti lety přestěhovala do Liberce, 1-2x ročně dojíždím na kontrolu do Ostravy.Tak skvělého stomatologa by člověk pohledal, paní doktorka je vstřícná a hlavně velký profesionál. Se sestřičkou tvoří sehraný team a dokud nebudu mít nějaké akutní problémy, vždy ochotně vážím tak dalekou cestu, neboť s její pomocí mám zuby jako v bavlnce !
Vojtěch Thomas
Paní doktorka je naprosto perfektní. Skutečná profesionálka, k tomu velice lidská a vstřícná a paní sestřička také. S přítelkyní jsme oba velice spokojeni. Vždy se těším na další návštěvu (nikdy jsem si nemyslel, že je to v případě zubního lékaře možné).
Markéta Cichá
K paní doktorce jsem přešla od jiné zubařky cca. před 10 lety. Zuby mi dala perfektně do pořádku, a že bylo co spravovat. Paní doktorka je perfektní, svoji práci odvádí na nejvyšší úrovni. Celá má rodina k ní chodí, a opravdu všichni jsme moc spokojení a jsme rádi, že ji máme s paní sestřičkou. Zubaře se bojím ale když jdu k ní, tak se vždy těším. Má moji plnou důvěru. Děkuji Markéta
bus
K paní doktorce chodím už velmi dlouho a musím konstatovat,že po celou tu dobu se o můj chrup stará velmi pečlivě a já neznám bolest zubů.Kéž by to tak vydrželo.Dík patří i paní sestřičce,která s paní doktorkou tvoří sehraný tandem.Děkuji.
anezka
Hezký den, už se u paní doktorky léčím řadu let a musím říct, že mne nikdy zuby nebolely. A to v mém okolí mí známí a přátelé, kteří navštevují jiné zubní lékaře si stále stěžují na bolesti zubů. K paní doktorce chodím pravidelně 1-2 x za rok a paní doktorka mi vždy najde nějaký kaz (občas si nečistím zuby) a odstraní mi jej. Vše dělá s naprostou pečlivostí, takže i zákrok mi je příjemný. Díky ní nevím, co je to bolest zubů narozdíl od ostatnícj lidí, kteří chodí k jiným zubařům. Paní doktorka je velmi talentovaná a její sestřička velmi příjemná, vždy se snaží vyjít vstříc.
Velmi pečlivá, jinak bez připomínek. Doporučuji, ale otázkou je, zda bude ještě volné místo. :)
Dobrý den, minulý týden jsem navštívil tuto paní doktorku na doporučení přítelkyně, která je její dlouholetou pacientkou. Ošetření na TOP urovni. Vřele doporučuji. Děkuji paní doktorce za její ochotu a vstřícnost. Petr Š.
Jsem velmi spokojen s ošetřením i s personálem.
Paní doktorka klade důraz na kvalitní péči a ošetření bez zbytečného vytahování peněz z kapes pacientů.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě