Ladislav
Váš praktický lékař má být někdo o koho se můžete opřít, když vám není dobře. V den návštěvy Empatie 0 a odmítla mi pomoci. Třeba mají ostatní jinou zkušenost, ale má byla bohužel taková. Profesionál by se tímto způsobem chovat neměl.
Olga K.
Paní doktorka mi hodně pomohla před operací kyčle. Ošetřuje celou naši rodinu. Vždy je skvělá, vztřícná a udělá pro své pacienty první poslední, na rozdíl od jiných lékařů se každému zodpovědně věnuje. Sestřička je zlatá.
:-)
Sympatická, milá paní doktorka, která Vám se vším pomůže a nic nenechá náhodě. Mohu jen doporučit. Strašně mne mrzí, že kvůli stěhování si musím najít jiného lékaře.
Skřítek
Skvělý přístup, tak jak si u lékaře představuji.
Paní dr. Sobotíkováje velmi dobrá lékařka a velmi pečlivá.Děkuji ji za vše. Schvarcová Ivana
Skvělá,milá,empatická,ochotná...prostě nej nej nej paní doktorka v mém životě
Paní doktorka je velmi pečlivý a svědomitý praktický lékař. Vždy si ví rady. Pokud si není jistá, pošle pacienta k odbornému lékaři. Jsem moc ráda, že můžu chodit právě k ní. Děkuji. Děkuji také sestřičce. Je to paní, která sedí na tom pravém místě.
Jsem s paní doktorkou spokojená.
Paní doktorka Sobotíková je opravdu skvělá lékařka. Jsme rádi že ji máme, lepší by jsme nenašli!!! Můžeme se obrátit s jakýmkoli problémem, vždy pomůže. I sestřička Ivetka je nejlepší. Nejlepší dvojka pod sluncem. ;-)
Velmi solidní.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí