Praktická lékařka
Vídeňská 42, Znojmo

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Paní doktorka i sestřička asi neví kdy mají dovolenou a klamou tak své pacienty a ti chudáci tam na ni čekají

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Paní doktorka i sestřička mi byly vždy nápomocné. Vše mi bylo dostatečně vysvětleno. Velmi nadstandardní péče.

20.02.2014

V životě jsem moc štěstí neměl, snad jako každý. V čem jsem měl velké štěstí, je můj praktický lékař MUDr. Smolová a její zdravotní sestra . Jsou velice ochotné vstřícné a nic nenechávají náhodě. MUDr. Smolová mě nejenom s velkou pečlivostí léčí, svým přístupem dává i veliký optimismus do mého života. Je to jeden velký člověk s ohromnou zodpovědností, a přístupem. Jsem šťastný, že jsem její pacient, že se vždy profesionálně postará a odborně mě léčí. Svým přístupem dělá mnohem víc než jen jako doktor. Za vše moc děkuji a přeji hodně štěstí a život splněních přání. Život je snazší, když mám takovou oporu v MUDr. Smolové.

Ivo Hrdlička

OPRAVDU JEJÍ PŘÍSTUP JE PROFESIONÁLNÍ. ALE JDE ASI O TO, ŽE CELKOVĚ JE TO POCTIVÝ A HODNÝ ČLOVĚK.

Výborná lékařka

Z

Velmi pečlivá, ochotná a příjemná doktorka, úžasná sestra p. Soukupová. Mohu jen doporučit!!!

Vstřícná,velmi ochotná a hlavně odborně na výši!Ve Znojmě nejlepší volba!

Š

Velmi vstřícná jak paní doktorka tak sestra Soukupová

Odborně na výši, velmi krásný a citlivý přístup k pacientům

Pečlivá lékařka, udělala mi iniciativně testy na boreliozu a ty byly pozitivní a byla jsem přeléčena antibiotiky.